Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler επιστροφές: Αυτοί είναι οι παίκτες που γυρίζουν
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler επιστροφές: Αυτοί είναι οι παίκτες που γυρίζουν

MasterChef 5 spoiler επιστροφές: Οι ισορροπίες θα αλλάξουν σύντομα στην κουζίνα του MasterChef.

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά στο MasterChef με δυνατές και σκληρές μαγειρικές μονομαχίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στον μαγειρικό διαγωνισμό. Συνολικά, 12 παίκτες που έχουν αποχωρήσει θα επιστρέψουν και πάλι στην κουζίνα του MasterChef 5 διεκδικώντας μία δεύτερη ευκαιρία. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως η σημερινή ημέρα θα είναι η πρώτη για τις… επιστροφές, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στους παίκτες που έχουν παραμείνει στο σπίτι, αφού δε γνωρίζουν πόσες ημέρες θα διαρκέσει αυτή η διαδικασία.

Ο Διονύσης έδωσε το γούρι του στον Ιωάννη, αφού όπως είπε είναι αυτός που θέλει να μπει και πάλι μέσα στο σπίτι μαζί με τη Μαργαρίτα. Ανάμεσα σε αυτούς που αναζητούν μία δεύτερη ευκαιρία είναι και η Μαρίνα.

«Εάν μπούμε στο σπίτι θα πρέπει να μιλήσουμε με κάποιους ανθρώπους που έχουν παραμείνει στο σπίτι. Έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα για τη δική μου ψυχή που δεν ήταν όμορφα. Εγώ δεν έχω θίξει καμία ψυχή. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τον χαβαλέ μου. Όταν μιλάω σοβαρά, μιλάω σοβαρά και δεν αστειεύομαι», δήλωσε η Μαρίνα on camera στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Όσοι είμαστε εδώ και μαγειρεύουμε και πάλι έχουμε ένα αβαντάζ. Έχουμε κάποιες εξτρα πληροφορίες. Έρχομαι έχοντας λύσει το παζλ. Ξέρω ο καθένας τι έχει πει. Ξέρω τη στρατηγική κάποιον και έρχομαι με διαφορετική στρατηγική.

Έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου με κάποιες παρέες που έκανα. Αντάλλαξα κάποιες πληροφορίες και δεν έπρεπε και εκεί αναλώθηκα πολύ», είπε με τη σειρά του ο Ιωάννης φανερά ενοχλημένος, δίχως να κατονομάσει κάποιον.

MasterChef 5: Ποιοι ξαναμπαίνουν στην κουζίνα

Σύμφωνα με τα Spoilers, οι παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι είναι οι: Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης, αλλά και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, που αποχώρησε μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο spoiler, με βεβαιότητα θα ανατραπούν οι ισορροπίες τόσο στην κουζίνα, όσο και στο σπίτι, καθώς τα παραπάνω πρόσωπα είναι ιδιαιτέρως ικανά, αλλά και ανταγωνιστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις