Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαλέσκου – Μενεγάκη: «Μόνο το ξανθό μαλλί είναι ίδιο στη σύγκριση»
LIFESTYLE

Μαλέσκου – Μενεγάκη: «Μόνο το ξανθό μαλλί είναι ίδιο στη σύγκριση»

Μαλέσκου - Μενεγάκη: Μια δήλωση του Μάνου Μαγιάτη που θα συζητηθεί.

Ο Μάνος Μαγιάτης βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή «Love It» στον ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή του μίλησε για την πολυετή συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, για όσα του έχουν λείψει, αλλά και για μία κακή του συνήθεια.

«Eίμαι backstage στον χώρο των media σχεδόν 23 χρόνια, αλλά «πέρασα μπροστά» στις αρχές του 2000, ύστερα από επιμονή της Ελένης Μενεγάκη. Έμεινα δίπλα της σχεδόν 10 χρόνια στον «Πρωινό Καφέ» (ΑΝΤ1) και στη συνέχεια στον ΑLΡΗΑ. Για μένα ήταν μεγάλο «σχολείο» η Ελένη, και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Της χρωστάω πολλά!

Το περασμένο καλοκαίρι η πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, γιατί, πρώτον, με έβαλε στη διαδικασία να επιστρέψω στην τηλεόραση έπειτα από πολλά χρόνια και, δεύτερον, γιατί θα συνεργαζόμουν με την Ιωάννα Μαλέσκου, ένα ταλαντούχο και λαμπερό κορίτσι.

Ιωάννα Μαλέσκου

”Με κούραζε η συνεχής σύγκριση της Ιωάννας με την Ελένη”

Με κούραζε η συνεχής σύγκριση της Ιωάννας με την Ελένη. Αν με ρωτάς, μόνο το ξανθό μαλλί είναι ίδιο! Τώρα που έχω συνεργαστεί και με τις δύο, θεωρώ ότι η καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα και αυθεντικότητα. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ τα ταξίδια. Έχω ταξιδέψει σε αρκετά μέρη έκτος Ελλάδας, αλλά το ταξίδι που μέχρι στιγμής έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου είναι στην Ταϊλάνδη και στη Σιγκαπούρη, με την αδελφική μου φίλη και κουμπάρα μου Δέσποινα Καμπούρη.

Δεν το λες και χόμπι, αλλά έχω μια κακιά συνήθεια όταν πηγαίνω διακοπές σε ξενοδοχεία: πάντα «κλέβω» το καρτελάκι «Do Not Disturb» που κρέμεται στην πόρτα. Έχω κάνει μεγάλη συλλογή Όσο και να ακούγεται περίεργο, προτιμώ την ηρεμία και τη σταθερότητα στη ζωή μου, γεγονός που ορισμένες φορές με καθιστά λίγο βαρετό ή και προβλέψιμο! Στις σχέσεις μου-είμαι πεισματάρης, απαιτητικός και… αγύριστο κεφάλι! Είμαι όμως πιστός, αρκεί να αισθάνομαι ερωτικά επιθυμητός. Συνήθως φαίνομαι ήσυχος και πράος, αλλά τα φαινόμενα κάποιες στιγμές απατούν.

Δεν μου αρέσουν καθόλου οι εντάσεις και βαριέμαι πάρα πολύ να τσακώνομαι! Τις περισσότερες φορές τους αφήνω να ξεσπάσουν και στο τέλος λέω ένα απλό ΟΚ και σταματώ την κουβέντα.

Μενεγάκη
Δείτε ακόμη:
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φόρεσε το μαγιό της και αποκάλυψε ότι μπαίνει στη Φάρμα
Η απάντηση του Snik για τις φήμες χωρισμού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η στοργική αγκαλιά της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις