Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik χωρισμός: Τι απάντησε ο τραγουδιστής στις φήμες
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik χωρισμός: Τι απάντησε ο τραγουδιστής στις φήμες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik χωρισμός: Την δική του απάντηση έδωσε ο τραγουδιστής για την σχέση του.

Τέλος στις φήμες των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να έχει χωρίσει με την εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έβαλε ο τραγουδιστής Snik το βράδυ της Κυριακής. Η αφορμή ήταν ένα instastory που ανέβασε ο δημοφιλής ράπερ, στο οποίο αναφέρει πως δεν είναι μόνος. Μάλιστα ο ίδιος έκανε live μετάδοση και απαντώντας στις ερωτήσεις των ακόλουθων του, είπε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει χωρίσει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Να υπενθυμίσουμε, ότι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διέψευσε έμμεσα τον φημολογούμενο χωρισμό της με τον Snik στην έναρξη του Pop up την Παρασκευή.

snik

Δείτε ακόμη: Η Ηλιάνα «αδειάζει» με επικό τρόπο τα «ρεπορτάζ» χωρισμού της από τον Snik

Την είδηση του χωρισμού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του SNIK μετέφερε η εκπομπή “Το πρωινό”, Πιο αναλυτικά είχε ειπωθεί ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ Snik συνεχίζουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη, όμως ισχύει η είδηση ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους. Η Νάνσυ Παραδεισανού τόνισε ότι έχει έρθει η μαμά του μοντέλου και παρουσιάστριας από την Πάτρα και την φιλοξενεί στο σπίτι. Και δεν έμεινε μόνο εκεί… Η Ηλιάνα ήδη έχει αρχίσει να αναζητά νέο σπίτι και σε λίγο διάστημα θα μετακομίσει!

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 Τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου

Η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Νάνσυ από το πρωινό ανέφερε ότι όντως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού και επιβεβαίωσε το γεγονός. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μην πέφτεις θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν.

Δείτε ακόμη:

Η στοργική αγκαλιά της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της
“Ο Σάκης δεν έκανε αίτηση για το Survivor” – Τι αποκαλύπτει η αδερφή του (vid)
Το δημόσιο ξέσπασμα του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά τον χωρισμό του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις