Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΣΦΥΝ Καραϊβάζ – σκίτσο: Μια απαράδεκτη ενέργεια
στα social media

ΕΣΦΥΝ Καραϊβάζ – σκίτσο: Μια απαράδεκτη ενέργεια

ΕΣΦΥΝ Καραϊβάζ - σκίτσο: Έντονες αντιδράσεις για το σκίτσο της "ΕφΣυν" για τη δολοφονία Καραïβάζ με τον Μητσοτάκη.

Εντονες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει σημερινό σκίτσο της Εφημερίδας των Συντακτών για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Στο σκίτσο του Πέτρου Ζερφού απεικονίζονται οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ να βρίσκονται επάνω στο μηχανάκι που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία, με τον συνοδηγό να πυροβολεί και δίπλα τους έχει τοποθετηθεί ως τρίτος επιβάτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να διαβάζει εφημερίδα και να πίνει καφέ.

Δείτε ακόμη: Βίντεο: Λύγισε η Ρίτσα Μπιζόγλη στον αέρα του δελτίου ειδήσεων

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αντέδρασε, κατά την ενημέρωση των συντακτών, λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ. Απαράδεκτο. Το αφήγημα που επιδιώκεται να περάσει ότι η Ελλάδα είναι Κολομβία είναι ανυπόστατο. Να είναι πιο προσεχτική η αντιπολίτευση και ο κ. Τσίπρας».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις ήταν έντονες με το ελληνικό Τwitter να αναφέρει πως πρόκεται για ανεπίτρεπτο σκίτσο, συγκρίνοντάς το σε πολλές περιπτώσεις με το “Documento” και κυρίως με το “Μακελειό”, με αφορμή το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου που συνέδεε το Μαξίμου με την δολοφονία του δημοσιογράφου και προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα και ενεργοποίησε την αυτόφωρη διαδικασία για τη σύλληψή του Στέφανου Χίου με την κατηγορία της διασποράς fake news.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις