Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τον πήρε ο ύπνος: Απίστευτο περιστατικό με κλέφτη στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Τον πήρε ο ύπνος: Απίστευτο περιστατικό με κλέφτη στη Θεσσαλονίκη

Τον πήρε ο ύπνος: Στον... ύπνο πιάστηκε 23χρονος επίδοξος κλέφτης.

Ένας 23χρονος επίδοξος κλέφτης μπήκε στο σπίτι γυναίκας στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και αφού ερεύνησε τους χώρους, αποφάσισε να κοιμηθεί. Ο νεαρός άνδρας από το Μαρόκο «τρύπωσε» στο σπίτι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου χωρίς να γίνει αντιληπτός από την ένοικο.

Όταν η γυναίκα ξύπνησε την επομένη το πρωί, εντόπισε τον 23χρονο να κοιμάται στον καναπέ, οπότε ειδοποίησε την αστυνομία που τον συνέλαβε. Πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και χρηματικό ποσό, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Στην φάκα της ΕΛΑΣ επαγγελματίας κλέφτης μηχανών στην Πάτρα!

Δεκάδες υποθέσεις κλοπών μοτοσικλετών κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών. Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών εντόπισαν σε περιοχή της Πάτρας οργανωμένο εργαστήριο αποσυναρμολόγησης μοτοσικλετών και στην συνέχεια συνέλαβαν έναν 38χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι έχει διαπράξει την τελευταία δεκαετία περισσότερες από 70 κλοπές. Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο άνδρας αρχικά αφαιρούσε μοτοσικλέτες, τις οποίες αφού αποσυναρμολογούσε στο εργαστήριο – συνεργείο του, στη συνέχεια τις πωλούσε ως ανταλλακτικά, τοποθετώντας τα κυρίως μέρη τους, σε άλλες μοτοσυκλέτες.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος λάμβανε αυστηρά μέτρα προφύλαξης κατά την διάπραξη των κλοπών, δηλαδή, αφού παραβίαζε τις μοτοσυκλέτες, τις αφαιρούσε και στην συνέχεια τις μετακινούσε, χωρίς να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα τους, προκειμένου μην γίνει αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες των δίκυκλων. Ακόμη για να αποκλείσει την όποια πιθανότητα εντοπισμού του από την Αστυνομία κατείχε συσκευή ασυρμάτου, την οποία είχε ρυθμίσει στην συχνότητα του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών.

Μηχανή της αστυνομίας
Δείτε ακόμη:
Θρήνος για την 25χρονη φοιτήτρια στην Κρήτη – Η κραυγή της μάνας για την “αλήθεια”
Στο νοσοκομείο με κορονoϊό ο Κώστας Σπυρόπουλος – Θετική και η Χριστίνα Πολίτη
Tρία χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Μπαλταδώρου, που “έπεσε” για την πατρίδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις