Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα Καραϊβάζ: Το παιδάκι μου θα συγχωρούσε τους εκτελεστές του
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Καραϊβάζ: Το παιδάκι μου θα συγχωρούσε τους εκτελεστές του

Μητέρα Καραϊβάζ: Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ μιλά για τον γιο της που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, η οποία μίλησε για τη τραγική απώλεια της οικογένειάς της. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή “T – Live” στον “Alpha”, η μητέρα του δημοσιογράφου ανέφερε πως “όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, πονάει πάρα πολύ”, στέλνοντας το δικό της σπαρακτικό μήνυμα ότι “το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ… Κανέναν άλλο να μη βλάψουν”. “Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου. Άλλο παιδί να μην πειράξουνε. Παρακαλώ την Παναγίτσα”, δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

“Ήταν το στήριγμά μου”

Για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε η αδελφή του στην ίδια εκπομπή: “Έναν τον είχα και τον είχα στήριγμά μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ότι πρόβλημα κι αν είχα, έπαιρνα τον Γιώργο και το συζητούσα”. “Ο Γιώργος ήταν ένα ήσυχο παιδί, χαμηλών τόνων. Ο πατέρας μου είχε μια μονάδα με ζώα, ο Γιώργος βοηθούσε τον πατέρα μου. Αντί να πάρει, όμως, ψωμί στο σακί του, έπαιρνε τα βιβλία του. Και παντού είχε βιβλία, διάβαζε πάρα πολύ”, ανέφερε στη συνέχεια για τον αστυνομικό συντάκτη που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την εν ψυχρώ εκτέλεσή του.

“Ήταν πάρα πολύ δοτικός. Τα παιδικά μας λόγια ήταν λίγο φτωχικά, οι γονείς μας παλεύανε για εμάς, να μεγαλώσουμε με τα καλύτερα εκείνης της εποχής”, δήλωσε συγκλονισμένη η αδερφή του δημοσιογράφου και εξομολογήθηκε πως είχε να δει τον αδερφό της τέσσερα χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. “Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν 5 Απριλίου με μηνύματα. “Καλημέρα αδερφέ μου, καλή εβδομάδα” του έστειλα, “Καλημέρα Λιτσάκι μου, καλή εβδομάδα’ μου είχε απαντήσει”, κατέληξε στις δηλώσεις της, η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις