Κηδεία Καραϊβάζ: Ο ανατριχιαστικός επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του

ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Καραϊβάζ: Ο ανατριχιαστικός επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κηδεία Καραϊβάζ: Ο Γιώργος Καραϊβάζ οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στη Δράμα

11.04.2021 | 16:52

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στη γενέτειρά του. Οικογένεια και φίλοι του δημοσιογράφου, ο οποίος εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του στον Αλιμο, του είπαν το τελευταίο αντίο στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην Καλλίφυτο Δράμας. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «ergasia-press», η σύζυγος και ο γιος του Καραϊβάζ, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, καθώς και συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτησαν το αγαπημένο τους πρόσωπο σε κλίμα οδύνης.

Η Καλλίφυτος, το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε συνέχεια, είτε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είτε με τις επισκέψεις του.  Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς, στους φίλους και τους οικείους του Γιώργου Καραϊβάζ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Δραμινής γης που τον σκεπάζει…

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο Γιώργος θα έχει αυτό το τέλος

Θείος του που μίλησε στο Open εμφανίστηκε συντετριμμένος. «Τον Γιώργο τον μεγαλώσαμε σε αυτή τη γειτονιά και ήταν ένα παιδί που βοηθούσε όπως μπορούσε. Αναρωτιόμαστε γιατί έγινε η δολοφονία. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο Γιώργος θα έχει αυτό το τέλος»…

Βίντεο με τους δράστες

Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν δύο βίντεο που καταγράφουν τις κινήσεις των δύο εκτελεστών του Γιώργου Καραϊβάζ. Στη φωτογραφία, αλλά και στα βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από γειτονικό σπίτι στην περιοχή του Αλίμου φαίνονται οι δύο εκτελεστές να φεύγουν από το σημείο που δολοφόνησαν τον άτυχο δημοσιογράφο και να κατευθύνονται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο δράστες που εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο με 10 σφαίρες επιβαίνουν σε μηχανή τύπου Beverly, ένα μεγάλο σκούτερ δηλαδή. Ο οδηγός φορά κράνος και ο συνοδηγός φοράει full face.

Exit mobile version