Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 10/4: Προβλέψεις για το Σάββατο
PLUS

Ζώδια σήμερα 10/4: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ζώδια σήμερα 10/4: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η μετακίνηση του φεγγαριού στο δικό σου ζώδιο τείνει να σε χαλαρώνει και μια διέλευση Αφροδίτης – Δία ενισχύει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου. Μια επίσης πτυχή του Ερμή – Κρόνου σου υπενθυμίζει τα οφέλη του να παρακολουθείς τα πράγματα και να οργανώνεσαι. Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου και σου δίνεται η δυνατότητα να εκφραστείς. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για σκέψη και επεξεργασία καθώς και για αξιοποίηση της εμπειρίας και της σοφίας που έχεις αποκτήσει. Είναι μια καλή στιγμή για να παρατηρήσεις και να χειριστείς τις λεπτομέρειες των εργασιακών υποθέσεων και σχεδίων σου. Μπορείς να νιώσεις πραγματική ικανοποίηση αν εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αισιοδοξία σε κάνει πολύ πιο γοητευτική.

woman in white dress shirt holding red ceramic mug

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Είσαι σε τέλεια φόρμα για σωστή και εποικοδομητική επικοινωνία, για έξυπνη και γρήγορη σκέψη. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις με συνεργάτες ή να οργανώσεις επιχειρηματικές ιδέες με φίλους και να βρεις αξιόπιστες λύσεις σε προβλήματα. Δώσε ένα διαφορετικό χρώμα και νόημα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανεβασμένη σου διάθεση σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που σχετίζονται με το παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Σου είναι ευχάριστο σήμερα να ασχοληθείς με μακροπρόθεσμα σχέδια και να φροντίσεις ιδιαίτερα τις ευθύνες σου. Ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Κρόνο βοηθώντας σε να εστιάσεις ή να λύσεις ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια για να μάθεις, να σπουδάσεις ή να τελειοποιήσεις κάποιες γνώσεις ή ταλέντα σου, όμως αυτό σου είναι ευχάριστο. Βλέπεις πιο ξεκάθαρα τις αξίες του ερωτικού σου συντρόφου και του ανταποδίδεις το ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, γνωρίζοντας τις πραγματικές σου ανάγκες θα σταματήσεις να ασχολείσαι με αδιέξοδες καταστάσεις.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Μπορείς να σημειώσεις σημαντική πρόοδο στις αναζητήσεις σου σήμερα. Η εργασία και η επίλυση προβλημάτων είναι η προτεραιότητά σου, όμως δεν λείπει η ψυχαγωγία και η διασκέδαση από τη μέρα σου. Ένα εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία προσφέρει ομαλή ενέργεια στις σχέσεις σου και συμβάλλει στη συνολική αίσθηση ικανοποίησης. Το ενδιαφέρον σου για τον ερωτικό σύντροφό σου θέλεις να το δείξεις με πράξεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις ευχάριστους τρόπους να περάσεις όμορφα και να έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

2 women sitting on couch

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η μελέτη ή η έρευνα μπορεί σήμερα να σου δώσει απαντήσεις και ίσως κάποιες σημαντικές ανταμοιβές. Η σημερινή διαμετακόμιση του Ερμή – Κρόνου σε βοηθά να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις αλλά και τις προτεραιότητές σου. Η συναισθηματική και ψυχική σου ενέργεια είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, για αυτό και κάνεις την ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου ξεχωριστή. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Ενδιαφέρεσαι για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα με τον υπεύθυνο Κρόνο να εναρμονίζεται με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε αρμονία με τον αισιόδοξο Δία. Αυτές οι ενέργειες ευνοούν καλές και χρήσιμες ιδέες ή λύσεις. Λάβε υπόψη σου τις ανάγκες αλλά και τις απόψεις του αγαπημένου σου. Δείξε του με κάθε τρόπο την αναγκαιότητα της παρουσίας του στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι αποφασισμένη να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Με τον Ερμή να εναρμονίζεται με τον Κρόνο σήμερα θα μπορέσεις ευκολότερα να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, να οργανώσεις τη στρατηγική που βήμα – βήμα θα σε οδηγήσει στην επιτυχία των μακροπρόθεσμων σχεδίων σου. Η διέλευση της Αφροδίτης με τον Δία είναι επίσης ενεργή σήμερα και εξασφαλίζει ένα ευχάριστο κλίμα συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα. Προσωπικά, εργασιακά αλλά και συναισθηματικά.

woman in blue denim jeans and white shirt sitting on road during daytime

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Λεπτομέρειες που πιθανά σου είχαν διαφύγει το τελευταίο διάστημα σήμερα έρχονται στο προσκήνιο, καθιστώντας την στιγμή κατάλληλη για να δώσεις προσοχή σε έναν ειδικό τομέα ενδιαφέροντός σου. Το να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα και όχι τα άμεσα οφέλη έχει νόημα και είναι πιο χρήσιμο. Αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένη, πιο παρακινημένη και καλά υποστηριζόμενη με την Αφροδίτη σε αρμονία με τον κυβερνήτη σου Δία. Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του μήνα για να μοιραστείς ιδέες και να ασχοληθείς σοβαρά με τα συναισθηματικά σου.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Η εστίαση σε προσωπικές, οικογενειακές ή πρακτικές αναζητήσεις και υποθέσεις σου σε ανακουφίζει από το άγχος, ειδικά εάν εστιάζεις σε ένα πράγμα και ένα βήμα τη φορά. Η επίλυση προβλημάτων είναι μια πιο εύκολη υπόθεση με την Αφροδίτη να εναρμονίζεται με τον Δία, βοηθώντας σε να δεις τη φωτεινή πλευρά των καταστάσεων. Η επιθυμία σου να μοιραστείς την ευτυχία και την καλή σου τύχη ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή.

woman in white shirt lying on bed beside brown short coated dog

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Οι σημερινές σταθερές ενέργειες μπορούν να γειώσουν και ίσως να σε ανακουφίσουν καθώς σε οδηγούν σε έξυπνες αποφάσεις. Μπορείς ευκολότερα να δώσεις λύσεις και να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες. Είσαι γενναιόδωρη συναισθηματικά κι αυτό βοηθά στο να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τον ερωτικό σύντροφό σου, τους φίλους, τους συνεργάτες και τους οικείους σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, απόλαυσε τη μέρα σου και κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου. Θα νιώσεις πιο ανάλαφρη αν απαλλαγείς από παλιά φορτία.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Είσαι έτοιμη και αρκετά δυνατή για να φροντίσεις, να επιλέξεις και να οργανωθείς έτσι ώστε να κάνεις ευκολότερη τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Οι σημερινές ενέργειες είναι σταθερές και σε συνδυασμό με τη πρακτικότητα, την προθυμία σου αλλά και την αξιοποίηση της λογικής σου μπορείς να ξεκλειδώσεις οτιδήποτε νιώθεις να σε κρατά πίσω. Υπάρχει ένα πνεύμα κατανόησης και υποστήριξης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε στο έπακρο τη μέρα.

Tlife.gr
woman in gray shirt elbow bumping with woman in sports outfit
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις