Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νικολούλη – Καραϊβάζ: Το μήνυμα που έστειλε μέσα από την εκπομπή της
ΕΛΛΑΔΑ

Νικολούλη – Καραϊβάζ: Το μήνυμα που έστειλε μέσα από την εκπομπή της

Νικολούλη - Καραϊβάζ: Ξεκινώντας την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η κ. Νικολούλη αποκάλυψε πως έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη, Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Το δικό της μήνυμα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ έστειλε μέσα από την εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε ακόμη: Δέκα σφαίρες σε κεφάλι, σώμα και παλάμη δέχθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ

Ξεκινώντας την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η κ. Νικολούλη αποκάλυψε πως έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραϊβάζ πριν από πολλά χρόνια, στην πρώτη χρονιά της εκπομπής της. «Ο δημοσιογραφικός κόσμος δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ από την άνανδρη δολοφονία του καλού συναδέρφου και αστυνομικού ρεπόρτερ του Γιώργου Καραϊβάζ» είπε.

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Είκοσι έξι χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του» συμπλήρωσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Αγγελική Νικολούλη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται περί «πληρωμένων εκτελεστών».

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι έδειξε η βαλλιστική έρευνα

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές και μετά την πρώτη βαλλιστική, αποκαλύφθηκε πως το 9αρι όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία ήταν “καθαρό”, δεν είχε δηλαδή χρησιμοποιηθεί σε άλλη έκνομη ενέργεια, όπως προέκυψε από το τμήμα βαλλιστικής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζητούν τους “εντολείς” και τους “ενοικιαζόμενους”, πιθανόν αλλοδαπούς, εκτελεστές του “συμβολαίου θανάτου” που είχε υπογραφεί σε βάρος του δημοσιογράφου στις υποθέσεις που είχε ασχοληθεί, ερευνούσε και είχε εμπλακεί ο Γιώργος Καραϊβάζ, τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις