Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και μυστικά: Ποια έχουν τα περισσότερα
PLUS

Ζώδια και μυστικά: Ποια έχουν τα περισσότερα

Ζώδια και μυστικά: Πάμε να δούμε ποια ζώδια κρατούν τα περισσότερα μυστικά.

Θέλεις να μάθεις ποια ζώδια ξέρουν και κρατούν καλά φυλαγμένα τα μυστικά τους; Είσαι σίγουρος πως τα φιλαράκια σου, σου λένε τα πάντα; Αναρωτιέσαι κάποιες στιγμές αν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν είναι έμπιστοι και κρατούν το στόμα τους κλειστό; Πάμε να δούμε ποια ζώδια κρατούν τα περισσότερα μυστικά.

Κριός

Το αυθόρμητο και παρορμητικό Κριάρι είναι ένας εξωστρεφής άνθρωπος, που παρασύρεται πολλές φορές από τα συναισθήματα και τις σκέψεις του και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του! Είναι βιβλίο ανοιχτό και δεν έχει κρυφές πτυχές στο χαρακτήρα του. Χωρίς φόβο και δισταγμό αποκαλύπτει στους πάντες τα πάντα για τον εαυτό του και δεν κρατά μυστικά από κανέναν! Νιώθει σιγουριά για τις επιλογές του και για τη ζωή του και πιστεύει πως ότι κάνει είναι και το ιδανικό. Δεν έχει λοιπόν κανέναν λόγο να κρυφτεί, παρά μόνο να επιδείξει τον εαυτό του!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος που παρασύρεται από τα συναισθήματά του, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι και από τα ζώδια που κρατά  κάποια πράγματα αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό του! Δεν αποκαλύπτει τα πάντα για τη ζωή του, όχι επειδή έχει  κακοπροαίρετες διαθέσεις, αλλά γιατί πολλές φορές θέλει να προστατεύσει τα αγαπημένα του άτομα. Δεν θέλει να επιβαρύνει τους δικούς του ανθρώπους με το βάρος των δικών του προβλημάτων. Πάντα λοιπόν υπάρχουν κάποια μυστικά στη ζωή ενός Καρκίνου!

Λέων

Ο Λέοντας είναι ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια! Θα πει πάντα την αλήθεια, χωρίς να σκεφτεί αν με τα λόγια του θα πικράνει τους γύρω του! Είναι ευθύς, πιστός, ανοιχτόκαρδος και δεν έχει μυστικά από κανέναν. Πάντα θεωρεί πως οι επιλογές και η ζωή του είναι υπόδειγμα, γι αυτό και αποκαλύπτει τα πάντα για τον εαυτό του προκειμένου να περηφανευτεί! Αν όμως κάποιες στιγμές κάνει λάθη ή ντρέπεται για την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων της ζωής του (που αυτό συμβαίνει σπάνια), μόνο τότε δεν θα σου αποκαλύψει το μυστικό του! Θα σου κρατήσει μυστικά μόνο αν πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του!

Παρθένος

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του Παρθένου! Θα πρέπει να περάσεις από πολλές δοκιμασίες, προκειμένου να τον πείσεις ότι μπορεί ελεύθερα να σου ανοιχτεί και να σου αποκαλύψει τα μεγαλύτερα μυστικά του! Ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που δεν αποκαλύπτουν εύκολα τα προσωπικά του ζητήματα και όταν κάποιες στιγμές το κάνει, φροντίζει πάντα τα μυστικά του να τα έχει ομολογήσει μόνο σε ένα άτομο – αυτό που πραγματικά αισθάνεται πιο κοντά του! Δείξε του σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα, κάνε υπομονή και είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα σου πει τα πάντα!

Σκορπιός

Αν σου κρατάει λέει μυστικά; Ποτέ δεν θα μάθεις τα πάντα για έναν Σκορπιό. Έχει καλά φυλαγμένα μυστικά που τα ξέρει μόνο ο ίδιος και δεν τα φανερώνει ποτέ και πουθενά. Είναι μυστικοπαθής, δεν ανοίγεται εύκολα και έστω και αν κάποιες στιγμές καταφέρει να ξεδιπλώσει τα φύλα της καρδιάς του, πάντα θα υπάρχουν πράγματα που δεν θα γνωρίζεις για εκείνον. Μπορεί αυτό να σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα και περίεργα, σκέψου όμως ότι όλο αυτό το μυστήριο που κρύβει ένας Σκορπιός, είναι και η μεγάλη του γοητεία…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις