Αθήνα

°C

Τρίτη

13

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Ελευσίνας: Εντατικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Ελευσίνας: Εντατικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού

Δήμος Ελευσίνας: Ο εργαστηριακός έλεγχος αφορά σε όλους τους δημότες της Ελευσίνας & της Μαγούλας, οι οποίοι θα προσέρχονται πεζοί στα προκαθορισμένα σημεία.

Ο Δήμος Ελευσίνας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests), με στόχο την ασφάλεια των δημοτών σε Ελευσίνα & Μαγούλα, δεδομένης και της επανεκκίνησης του λιανεμπορίου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 12 Απριλίου, από τις 10:00 έως και τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας, ενώ την Τρίτη 13 Απριλίου, από τις 10:00 έως και τις 15:00, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Μαγούλας.

Ο εργαστηριακός έλεγχος αφορά σε όλους τους δημότες της Ελευσίνας & της Μαγούλας, οι οποίοι θα προσέρχονται πεζοί στα ανωτέρω σημεία. Κατά την προσέλευσή σας, θα χρειαστεί να αποστείλετε τον αριθμό 1 στο 13033 και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας. Στον χώρο, όπου θα διενεργούνται τα tests, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Rapid test
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις