Ολυμπιακός – Χασάν: «Από τα καλύτερά μου γκολ αυτό κόντρα στον ΠΑΣ»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Χασάν: «Από τα καλύτερά μου γκολ αυτό κόντρα στον ΠΑΣ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ολυμπιακός - Χασάν: Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αχμέντ Χασάν πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι.

09.04.2021 | 13:49

Ενθουσιασμένος με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος δήλωσε πως είναι ένα από τα καλύτερα της καριέρας του μαζί με αυτό κόντρα στην Μπράγκα.

«Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ μου. Είμαι ευγνώμων για το γκολ αυτό. Είναι στα καλύτερά μου μαζί με αυτό που είχα πετύχει στην πρώην ομάδα μου, τη Μπράγκα. Το ξεχωρίζω όμως αυτό το γκολ (σ.σ. με ΠΑΣ) ως από τα πιο όμορφα και το πιο ιδιαίτερο».

Για το 1-1 του πρώτου ματς με τον ΠΑΣ είπε: «Ξέρουμε πως πρέπει να περάσουμε στον τελικό. Πως πρέπει να προκριθούμε και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα διότι μετράει ότι βάλαμε γκολ εκτός έδρας». Όσο για τις δυσκολίες, ανέφερε: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια γήπεδα. Βέβαια όταν δεν παίζεις καλά πρέπει να κερδίζεις».

Ολυμπιακός: Επικρατέστερο το 3-4-3 και στο ντέρμπι

Στην πετυχημένη συνταγή του 3-4-3 φαίνεται πως προσανατολίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (19:30).

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει κανονικά διαθέσιμο τον Παπασταθόπουλο και έχει την ευχέρεια να παρατάξει τρεις στόπερ. Πάντως δεν είναι απίθανο αυτή τη φορά να αφήσει εκτός τον Μπα και να βάλει σε ρόλο αριστερού στόπερ τον Χολέμπας χρησιμοποιώντας ως αριστερό μπακ-χαφ τον Ρέαμπτσιουκ.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν οι Ανδρούτσος, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Όσο για τη συμμετοχή του Βαλμπουενά, θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο αλλά σε κάθε περίπτωση στο βασικό σχήμα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί.

Ετικέτες
Exit mobile version