Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ορφέας Αυγουστίδης παιδί: Για πρώτη φορά μπαμπάς ο ηθοποιός
LIFESTYLE

Ορφέας Αυγουστίδης παιδί: Για πρώτη φορά μπαμπάς ο ηθοποιός

Ορφέας Αυγουστίδης παιδί: Το χαρμόσυνο νέο για τον Ορφέα Αυγουστίδη αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Την πιο όμορφη φάση της ζωής του διανύει ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, καθώς έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός του Γεωργία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της. «Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία ότι χθες γέννησαν.

Ορφέας Αυγουστίδης

Δείτε ακόμη: Άφωνος με την αλλαγή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ο Λιάγκας – «Στ’ αριστερά ποια είναι»;

Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του» είπε η παρουσιάστρια. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και ο Ορφέας Αυγουστίδης φαίνεται να διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή του, αν και προτιμά να την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Mαρία Τζομπανάκη: Πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο εγγονό της

Το ζευγάρι με τον ερχομό του γιου τους, έκαναν ευτυχισμένη γιαγιά και την  γνωστή ηθοποιό, μητέρα του Ορφέα, Μαρία Τζομπανάκη. Ο Ορφέας είναι ο μοναχογιός που απέκτησε η ηθοποιός από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη. Η ηθοποιός συγκινημένη κι ευτυχισμένη δημοσίευσε στα προσωπικά της social media το βράδυ της Τετάρτης μια φωτογραφία της κρατώντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο εγγονό της! “Μεγάλη βουτιά στην αγάπη … Χωρίς επιστροφή”… έγραψε η τρισευτυχισμένη γιαγιά κάτω από την πρώτη φωτογραφία με το παιδί του παιδιού της.

Mαρία Τζομπανάκη εγγονός

Δείτε ακόμη:

Η Σπυριδούλα του MasterChef απαντά για πρώτη φορά για το ροζ βίντεο
Η Βικτώρια Καρύδα για το lockdown: “Τα παιδιά μου έγιναν ζόμπι, είμαστε σαν πρόβατα”
Φαίη Σκορδά και Ιωάννα Μαλέσκου συναντήθηκαν on air

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις