Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπάρμπα – Κιμούλης: “Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από αυτόν”
LIFESTYLE

Μπάρμπα – Κιμούλης: “Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από αυτόν”

Μπάρμπα - Κιμούλης: Η ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη

Η Βάνα Μπάρμπα, η οποία βρέθηκε σε μια εκδήλωση για καλό σκοπό στο Λαγονήσι, έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Το σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α «Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων», στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό event με στόχο τη μέριμνα για την προστασία νοητικώς υστερούντων ατόμων. Η ίδια βρέθηκε εκεί και μίλησε για την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος τους περασμένους μήνες δέχτηκε καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία από γυναίκες ηθοποιούς.

«Θέλω να κάνω θέατρο, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να ετοιμάσω μια παράσταση. Μου λείπει. Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις