Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler ομαδική 9/4: Το φαβορί για τη νίκη
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler ομαδική 9/4: Το φαβορί για τη νίκη

MasterChef 5 spoiler ομαδική 9/4: Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα και ποια θα πάει στον τάκο;

Γεύση σαμπάνιας είχε η ομαδική δοκιμασία του “MasterChef 5” κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (07/04), με τον Πάνο Ιωαννίδη να εκνευρίζεται. Εννέα παίκτες έχουν απομείνει στο «MasterChef 5» και στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (07/04) στο STAR, συμμετείχαν σε ακόμα μια εξωτερική ομαδική δοκιμασία, που εκνεύρισε τον Πάνο Ιωαννίδη ως προς τους κανόνες υγιεινής.

Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη, οι εννέα παίκτες «σήκωσαν τα μανίκια» και άρχισαν έναν αγώνα, κάνοντας ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον στόχο τους. Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε τους εναπομείναντες παίκτες με το ιδιαίτερο καυστικό χιούμορ του.

Η ομαδική δοκιμασία

Συγκεκριμένα, στην αυλή της κουζίνας του «MasterChef 5», δηλαδή στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, διεξήχθη η 8η ομαδική δοκιμασία. Οι τρεις σεφ-κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) ζήτησαν από τους «Κόκκινους» και τους «Μπλε» να κάνουν food paring σε ένα μαγειρικό ταξίδι στον κόσμο της σαμπάνιας, με τέσσερις διαφορετικές ετικέτες της Moët. Μάλιστα, προσκεκλημένος των τριών σεφ-κριτών δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ted Lelekas, brand ambassador του ομίλου Moët Hennessy για την Κεντρική και τη Νότια Ευρώπη. Οι «Κόκκινοι» εξέλεξαν για αρχηγό τη Λία Μακροστέργιου και οι «Μπλε» τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη που κέρδισε τα 10.000 ευρώ στο Silver Award.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη παραδέχθηκε ότι είχε άγχος, λέγοντας: «Έχω αγχωθεί γιατί νιώθω ότι δεν υπάρχει συνεννόηση με τα παιδιά». Από την πλευρά του, ο Διονύσης Σαρακίνης έκανε λόγο για θυμό, άγχος και πίεση, τονίζοντας: «Όταν έχεις να ηγηθείς σε μια μπριγάδα, υπάρχει θυμός, άγχος και πίεση».

MasterChef 5 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει

Οι πληροφορίες λένε ότι το προβάδισμα και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η κόκκινη, με τα γλυκά του Παύλου να κάνουν τη διαφορά. Έτσι λοιπόν, η Μαργαρίτα που κέρδισε το Silver Award, θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση μόλις μάθει τι θα πρέπει να κάνει ως αρχηγός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις