Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Αρναούτογλου: Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «The 2Night Show»

LIFESTYLE

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Αρναούτογλου: Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «The 2Night Show»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Αρναούτογλου: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι θα είναι καλεσμένη απόψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ''The 2night Show''.

08.04.2021 | 13:46

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό Survivor, θα είναι καλεσμένη απόψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ”The 2night Show”. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα με καταγωγή από τη Νιγηρία. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία ενώ έγινε ευρέως γνωστή ως η δημοσιογράφος των διάσημων στη Μύκονο αφού αποσπούσε δηλώσεις από Έλληνες και ξένους celebrities. Ως καλεσμένη σήμερα θα κληθεί να σχολιάσει τα όσα έζησε στο Survivor και να μας αποκαλύψει διάφορα μυστικά τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ήταν άδικη η αποχώρησή μου από το Survivor

Η νεαρή πρώην παίκτρια του «Survivor 4» είχε μιλήσει μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Ελίζαμπεθ μίλησε λακωνικά αλλά με χαμόγελο στους δημοσιογράφους: «Δεν περίμενα να φύγω το αγάπησα το Survivor. Βεβαίως και υπάρχουν κλίκες που με έβγαλαν εκτός παιχνιδιού».

Ελίζαμπεθ Eλέτσι: Ήμουν απειλή για τις κοπέλες. Πριν από εμένα φάγανε την Κάτια

Στην εκπομπή «LoveIt» είχε ξεσπάσει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι θεωρώντας ότι ήταν πάρα πολύ άδικο που έφυγε από το Survivor: «Η αποχώρησή μου με πλήγωσε πολύ. Ήμουν μια απειλή για τις κοπέλες. Πριν από εμένα ήταν η Κάτια γι αυτό και τη φάγανε. Τη Σαλαγκούδη δεν την περίμενα καθόλου. Μήπως το φιλοζωικό τη λυπήθηκε; Γιατί έλεγε συνεχώς για τον γάτο της. Ήταν ξεκάθαρα αδικία. Μια δυνατή παίκτρια θα κάνει τα πάντα για να φας εσύ. Και στα αγωνίσματα που είχαν θέμα τη συνεργασία δεν έδεναν τα vibes μας, της το έλεγα. Ήταν ο λόγος που με ψήφισε. Η Ανθή έτρεμε που βγήκε δημοφιλέστερη και της κάνει η Άννα Μαρία (δείχνοντας προς το μέρος της Ελέτσι) “την Ελίζαμπεθ”. Γιατί οι γυναίκες θέλουν να με εξαφανίσουν από το πλάνο. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι για το Survivor. Αν θέλει ας πάει σε ένα άλλο ριάλιτι».

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Μεγάλωσα με δυο μαμάδες. Στη Νιγηρία επιτρέπεται ο άνδρας να έχει πολλές γυναίκες»

Για την οικογένειά της είχε μιλήσει στο περιοδικό You η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η πρώην παίκτρια του Survivor και δημοσιογράφος του Mykonos Live Tv είχε αναφερθεί στα 6 αδέλφια της και το μοντέλο της οικογένειάς της σύμφωνα με τα πρότυπα του τόπου καταγωγής της.

«Ναι είμαι η δεύτερη από τα έξι αδέλφια μου. Οι γονείς μου ήρθαν στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος και επειδή τους άρεσε πολύ αποφάσισαν να μείνουν εδώ. Ο πατέρας μου έκανε τέσσερα κορίτσια με τη μητέρα μου και επειδή ήταν λίγο “ατακτούλης” γνώρισε μια άλλη γυναίκα στη Νιγηρία και την έφερε στο σπίτι. Μεγάλωσα με δυο μαμάδες», είχε πει αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Και πρόσθεσε: «Στη Νιγηρία οι άνδρες επιτρέπεται να παντρεύονται με πολλές γυναίκες. Ο παππούς μου, για παράδειγμα, είχε εννιά γυναίκες. Ήταν γαλαντόμος, όπως και ο μπαμπάς μου». Ενώ, για τα δυο ετεροθαλή αδέλφια της δήλωσε: «Ο πατέρας μου με τη δεύτερη γυναίκα του απέκτησε δυο παιδιά: τον Αντώνη και τη Γκλόρια και τους αγαπώ πολύ. Ιδιαίτερα στο αγόρι έχω μεγάλη αδυναμία».

Exit mobile version