Αθήνα

°C

Τρίτη

13

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υποχθόνιος – απειλές: «Την 2η φορά αριστερά θα είστε στον Έβρο κ@λομπάτσοι»
ΕΛΛΑΔΑ

Υποχθόνιος – απειλές: «Την 2η φορά αριστερά θα είστε στον Έβρο κ@λομπάτσοι»

Υποχθόνιος - απειλές: Ο γνωστός ράπερ είχε πάρει θέση στο παρελθόν ανοιχτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχε παραβρεθεί σε εκδήλωση

Προσβολές, ύβρεις και απειλές πως την «δεύτερη φορά αριστερά» οι αστυνομικοί θα σταλθούν στον Έβρο για να «βλέπουν την τουρκική σημαία» εκτοξεύει μέσω λογαριασμού του στο Instagram o γνωστός ράπερ Υποχθόνιος. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος, εμφανίζεται να αναφέρει χαρακτηριστικά, «Που είστε ρε που είστε; Έτσι κυκλοφορώ. Ξέρεις τι πέρασα, μο@νι, λ@λο@μπατσε, μπ@στα@ρδε, μπ@στα@ρδε, με βάζετε μέσα; μπ@στα@ρδε, μπ@στα@ρδε, δευτερη φορά αριστερα (ακατάλυπτο) στον Έβρο θα σε έχω γ@μημενε».

Γ@μημένοι κ@λο@μπατσοι εδώ θα πληρώσετε

Σε άλλο βίντεο που εμφανίζεται ο ίδιος, αναφέρει πως, « Μάγκες εδώ στη μέση του δρόμου. Μια εβδομάδα, τρία μαύρα ασφαλίτικα παρακολουθούσανε εμένα, γιατί νομίζαν είχα όπλα, όπλα από τα jumbo είχα. «Γ@μημένοι κ@λο@μπατσοι εδώ θα πληρώσετε, η δεύτερη φορά αριστερά στον Έβρο θα είστε, στον Έβρο και θα κοιτάτε την Τουρκική σημαία, μ@υν@παν@ γ@μημεν@. Aφορμή για την επίθεση, στάθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Κοζάνης μετά από έλεγχο.

Ο γνωστός ράπερ είχε πάρει θέση στο παρελθόν ανοιχτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχε παραβρεθεί σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο του 2019 και φωτογραφηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο εκδήλωσης του τομέα Πολιτισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Gazarte. Mάλιστα την περίοδο των Ευρωεκλογών είχε αναρτήσει και ένα βίντεο εν είδη προεκλογικού μηνύματος κατά της ακροδεξιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις