Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ροζ βίντεο: Απαντά για πρώτη φορά
LIFESTYLE

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ροζ βίντεο: Απαντά για πρώτη φορά

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ροζ βίντεο: Η Σπυριδούλα μίλησε για πρώτη φορά για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό You η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Η φιναλίστ του MasterChef 3 μίλησε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά σχετικά με το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από κάποιους μήνες, τονίζοντας ότι την έριξε πολύ συναισθηματικά ενώ είπε ότι αυτό διέρρευσε 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρας της. Ακόμα, μίλησε για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής αναφέροντας ότι στηρίζει Μαργαρίτα και Τζιοβάνι, και τέλος αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο της με τον αγαπημένο της, Αποστόλη ο οποίος έχει καθυστερήσει πολύ αλλά τελικά θα γίνει.

Το ροζ βίντεο

“Το έχει αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για αυτό και με έριξε πολύ συναισθηματικά. Και συνέβη μάλιστα 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Το έχω αφήσει πίσω μου όλο αυτό” είπε η Σπυριδούλα. Ακόμα, η Σπυριδούλα παραδέχτηκε ότι βλέπει MasterChef και υποστηρίζει τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι.

Ο γάμος με τον Αποστόλη

Τέλος, αναφερόμενη για ακόμα μια φορά στον γάμο της με τον Αποστόλη που ήταν να γίνει αμέσως μετά την έξοδό της από το ριάλιτι, πριν από δύο χρόνια, αλλά τελικά θα γίνει στις αρχές του επόμενου χειμώνα, όπως εξήγησε ενώ από το μενού του γάμου της δεν θα λείψουν πολλά γλυκά…

Δείτε ένα απόσπασμα από τη φωτογράφηση της Σπυριδούλας στο περιοδικό You.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις