Αθήνα

°C

Τρίτη

13

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές: Η απίστευτη αλλαγή που άφησε άφωνο τον Λιάγκα
LIFESTYLE

Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές: Η απίστευτη αλλαγή που άφησε άφωνο τον Λιάγκα

Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές: Σήμερα στην εκπομπή ''Πρωινό'' ο πλαστικός χειρούργος, Αριστομένης Γιαννόπουλος, μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις της εν διαστάσει συζύγου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Το ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις λίγο πολύ το ξέρουμε. Το έχει παραδεχτεί και η ίδια μάλιστα. Σήμερα στην εκπομπή ”Πρωινό” ο πλαστικός χειρούργος, Αριστομένης Γιαννόπουλος, μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις της εν διαστάσει συζύγου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

«Ισχύει ότι έχουμε κάνει κάποια πράγματα με την Αλεξάνδρα, τα έχει δεχτεί και η ίδια και τα έχει πει. Ήταν άδικο που είχαν πάρει φωτογραφίες της Αλεξάνδρας από όταν ήταν 12 χρονών και τις σύγκριναν με το 25χρονο. Για τον γάμο η Αλεξάνδρα με έβαλε να κάνω ένα μπότοξ. Οι σχέσεις μας είναι καλές, φιλικές, τυπικές, επικοινωνούμε συχνά. Δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι. Είμαστε στις διαβουλεύσεις του διαζυγίου, μιλάνε οι δικηγόροι μεταξύ τους, το έχουμε προχωρήσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Οι δηλώσεις αυτές ξύπνησαν την περιέργεια του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ζήτησε να δει πώς ήταν η ξανθιά καλλονή πριν τις αισθητικές της επεμβάσεις. Και όταν του έδειξαν σχετικές φωτογραφίες, η σύγκριση του «πριν» με το «μετά» τον σόκαρε. «Είναι άλλη γυναίκα. Την έχει αλλάξει τελείως. Έχει καμία σχέση η γυναίκα αριστερά με τη γυναίκα δεξιά; Η γυναίκα μόνη της το λέει, είναι άλλη γυναίκα!», αναφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Παναγιώταρου: “Έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν από τις πλαστικές”

Στην εκπομπή του VICE, που είχε ως θέμα «το κυνήγι της τελειότητας» είχε μιλήσει παλαιότερα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η ίδια είχε αναφερθεί στις πλαστικές επεμβάσεις που κατά καιρούς είχε κάνει, ενώ στα πλάνα είδαμε και τη στιγμή που ο εν διαστάσει σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, της έκανε botox!

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής και των άκρων. Και ούτε γενικά μου αρέσουν αυτά τα αποτελέσματα τα υπερβολικά. Που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά. Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα και απλά είπαμε να διορθώσουμε μία-δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή βέβαια. Ήμουν αρκετά αδύνατη και ήθελα κάτι που θα έδινε όγκο στο σώμα μου.

Νομίζω ότι τώρα πια δεν μπορώ να με φανταστώ πώς ήμουν πριν. Εντάξει έχουν περάσει και 6-7 χρόνια από τότε που το έκανα, οπότε έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν. Είναι σαν να γεννήθηκα έτσι. Στα χείλη βάζω υαλουρονικό μια φορά τον χρόνο. Αλλά πολύ λίγο. Γενικά δε μου αρέσουν τα τεράστια χείλη. Μου αρέσει να φαίνεται φυσικό. Δεν τα θεωρούμε επέμβαση αυτά. Botox έχω δοκιμάσει να κάνω μια φορά σε πολύ μικρή ποσότητα. Γενικά κάνω πράγματα σε πολύ μικρό βαθμό» εξήγησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις