Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καλλιστεία Σρι Λάνκα: Άρπαξαν το στέμμα από τη νικήτρια – Viral το βίντεο
ΚΟΣΜΟΣ

Καλλιστεία Σρι Λάνκα: Άρπαξαν το στέμμα από τη νικήτρια – Viral το βίντεο

Καλλιστεία Σρι Λάνκα: «Μια αληθινή βασίλισσα δεν είναι μια γυναίκα που αρπάζει το στέμμα μιας άλλης γυναίκας»

Mε τραύματα στο κεφάλι και δάκρυα στα μάτια, η βασίλισσα ομορφιάς Πουσπίκα ντε Σίλβα που κέρδισε τον τίτλο της «Mrs Σρι Λάνκα 2021» κατέβηκε από τη σκηνή, αφότου η νικήτρια του 2019 της άρπαξε το στέμμα με το επιχείρημα ότι ήταν διαζευγμένη. Όπως αναφέρει το BBC, το επίμαχο βίντεο από την τελετή που προβλήθηκε στην δημόσια τηλεόραση της χώρας, δείχνει την νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς το 2019, Κάρολαιν Τζούρι να παίρνει δια της βίας το στέμμα από το κεφάλι της ντε Σίλβα ισχυριζόμενη ότι δεν έπρεπε να της απονεμηθεί ο τίτλος επειδή ήταν διαζευγμένη. Σύμφωνα με τον κανονισμό του διαγωνισμού ομορφιάς, ο τίτλος μπορεί να δοθεί σε παντρεμένη, όχι όμως σε υποψήφια που έχει πάρει διαζύγιο.

«Υπάρχει ένας κανόνας που αποκλείει τις γυναίκες που έχουν ήδη παντρευτεί και έχουν πάρει διαζύγιο, οπότε αναλαμβάνω να δώσω το στέμμα στην δεύτερη υποψήφια», δήλωσε η Τζούρι απευθυνόμενη στο κοινό. Η επόμενη κίνησή της ήταν να βάλει το στέμμα στη δεύτερη υποψήφια με την ντε Σίλβα να αποχωρεί από τη σκηνή ξεσπώντας σε κλάματα. Από την πλευρά της, οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη από την ντε Σίλβα, η οποία υποστήριξε ότι είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της και μεγαλώνει μόνη το παιδί της αλλά δεν είναι διαζευγμένη.

Είμαι μία γυναίκα που έχει χωρίσει και μεγαλώνει μόνη το παιδί της

Σε ανάρτησή της στο Facebook, υποστήριξε ότι μετά το περιστατικό, πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειας καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ξεκαθάρισε επίσης ότι θα κινηθεί νομικά για τον «παράλογο και προσβλητικό» τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισε η Κάρολαιν Τζούρι. «Είμαι μία γυναίκα που έχει χωρίσει και μεγαλώνει μόνη το παιδί της όπως και πολλές άλλες που υποφέρουν σήμερα που υποφέρουν στη Σρι Λάνκα αλλά δεν είναι διαζευγμένη», δήλωσε η Ντε Σίλβα σε συνέντευξη Τύπου, όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο «Sky News».

«Αυτό το στέμμα είναι αφιερωμένο σε αυτές τις γυναίκες, σε εκείνες που υποφέρουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μόνες τους. «Μια αληθινή βασίλισσα δεν είναι μια γυναίκα που αρπάζει το στέμμα μιας άλλης γυναίκας», πρόσθεσε. Ο επικεφαλής της επιτροπής του διαγωνισμού «Sri Lanka World», Σαντιμάλ Τζαγιασίνγκ, δήλωσε στο BBC ότι το στέμμα έχει ήδη επιστραφεί στη ντε Σίλβα .

«Είμαστε απογοητευμένοι», είπε, προσθέτοντας ότι: «Ήταν ντροπή όπως συμπεριφέρθηκε η Κάρολαιν Τζούρι στη σκηνή και η οργάνωση του διαγωνισμού έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το θέμα». Ο διαγωνισμός ομορφιάς της «Mrs Sri Lanka World» είναι ένας πολύ σημαντικός διαγωνισμός για τη χώρα ενώ, μεταξύ των προσκεκλημένων φέτος, ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού, γεγονός που προσέλκυσε περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις