Αθήνα

°C

Τρίτη

13

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χατζηνικολάου – Βαξεβάνης: Τσακώθηκαν στο Twitter για τον Φουρθιώτη
ΕΛΛΑΔΑ

Χατζηνικολάου – Βαξεβάνης: Τσακώθηκαν στο Twitter για τον Φουρθιώτη

Χατζηνικολάου - Βαξεβάνης: Ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να απαντήσει σε αναγνώστη της εφημερίδας Ντοκουμέντο

Κόντρα ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον εκδότη της Real News Νίκο Χατζηνικολάου και τον εκδότη του Ντοκουμέντο Κώστα Βαξεβάνη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να απαντήσει σε αναγνώστη της εφημερίδας Ντοκουμέντο που σχολίασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου. Στο σχόλιό του, “Τρία πουλάκια κάθονταν… Εδώ καίγεται το σύμπαν και εσείς στην κοσμάρα σας”, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε δεικτικά:

“Ασχολήσου με το αγαπημένο σου Ντοκουμέντο και προώθησε το,όπως ήδη κανεις και μην συκοφαντείς τη δουλειά 150 δημοσιογράφων επειδή δεν ταυτίζεται κομματικά με τις προτιμήσεις σου .Είναι ντροπή”.

Δείτε ακόμη: Φουρθιώτης σε Αμανατίδη: «Είσαι χυδαίος δεν θα ξαναβγείς βουλευτής»

Μόλις το είδε ο Κώστας Βαξεβάνης βρήκε ευκαιρία να απαντήσει:

“Ρωτάνε το @NChatzinikolaou για τη στάση του στο θέμα Φουρθιώτη και αντί να απαντήσει τους λέει για το “αγαπημένο τους Documento”. Την προηγούμενη φορά που έγραψε απρεπώς για μένα, ζήτησε συγγνώμη γιατί “το είχε γράψει ένας βοηθός”. Ο σημερινός βοηθός έχει σοβαρό πρόβλημα”.

 Σχόλιο πoυ δεν άφησε ασχολίαστο ο Νίκος Χατζηνικολάου που έγραψε:

“Η στάση μου για το θέμα αυτό προκύπτει από τα σχόλια μου στα μέσα που εργάζομαι. Ορισμένοι αναγνώστες της εφημερίδας σου για κάποιο περίεργο λόγο επιτίθεται με συκοφαντικά σχόλια στις αναρτήσεις της real news! Ανέντιμη τακτική. Εμείς σεβόμαστε όλες τις εφημερίδες, όλες τις απόψεις.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις