Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδείες Μακρινίτσα: Σπαρακτικό αντίο στα δύο αδέρφια
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδείες Μακρινίτσα: Σπαρακτικό αντίο στα δύο αδέρφια

Κηδείες Μακρινίτσα: Θρήνος στην Εξόδιο Ακολουθία των αδικοχαμένων αδελφών Κωνσταντίνας και Γιώργου, 28 και 30 ετών αντίστοιχα

Ανείπωτη η θλίψη στη Μακρινίτσα για τα δύο αδικοχαμένα αδέλφια που έχασαν τη ζωή τους πέφτοντας θύματα δολοφονίας από τον εν διαστάσει σύζυγο της 28χρονης Κωνσταντίνας.Πριν από λίγο, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου για να πουν τον τελευταίο αντίο στα δύο αδέλφια.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο παιδιών, Απόστολος και Αθανασία Τσάπα, που αποχαιρετούν τα παιδιά τους, έχοντας πίσω για μοναδική παρηγοριά το εγγόνι τους από τον γάμο της κόρης του με τον 31χρονο που έμελλε να δολοφονήσει την ίδια και τον αδερφό της Γιώργο.

Όπως σημειώνει το thenewspaper.gr, η 28χρονη μπήκε πριν δύο χρόνια νύφη σε αυτή την εκκλησία, πριν από έναν χρόνο ως μητέρα στη βάφτιση του παιδιού της και σήμερα νεκρή για το τελευταίο της ταξίδι.

Φονικό στη Μακρινίτσα: Με αυτό το αυτοκίνητο έκανε «ράλι» για να ξεφύγει ο 31χρονος

Αυτό είναι το σκούρο αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη του διπλού φονικού, με το οποίο ο 31χρονος πήγε, έκανε το αιματοκύλισμα στη Μακρινίτσα και στη συνέχεια καταδιωκόμενος έφτασε απ’ το βόρειο στο νότιο Πήλιο. Τα ίχνη του εντόπισε πρώτος εκτός υπηρεσίας αστυνομικός, που ανέβηκε στο μηχανάκι του, βρήκε και κυνήγησε τον φερόμενο ως δράστη και μάλιστα όταν τον «πλάγιασε», ο 31χρονος προσπάθησε να τον εμβολίσει με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στην άσφαλτο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω, σηκώθηκε ανέβηκε στο μηχανάκι του ακολουθώντας τα ίχνη του σκούρου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο άνδρας που φέρεται να σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τον κουνιάδο του.

Πατέρας 5 παιδιών ο ήρωας αστυνομικός

Ο αστυνομικός είναι πατέρας πέντε παιδιών, ενώ την ηρωική πράξη του υπογράμμισε ο Μιλτιάδης Αλεξάκης, αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας που ανέφερε στη σελίδα του στο facebook ότι:. «Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε Αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, ο οποίος βρισκόμενος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, επέδειξε εξαιρετική δραστηριότητα και η συμβολή του υπήρξε καθοριστική, καθώς αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, κινήθηκε άμεσα και εντόπισε τον δράστη, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του».

«Κατάρες» στο πρόσωπο του

Tην ίδια ώρα στο προφίλ του φερόμενου ως δράστη στο facebook, χρήστες του διαδικτύου στρέφονται με βαρύς χαρακτηρισμούς εναντίον του όπως: -Δε θα σου ευχηθώ να ψοφήσεις , γιατί αυτό για σένα θα είναι μια λύτρωση. Ούτε θα σου ευχηθώ να το βρεις απ’ το παιδί σου γιατί δεν φταίει σε τίποτα να φάει τα νιάτα του στην φυλακή για σένα το τομάρι. Σου εύχομαι να ζήσεις παρά πολλά χρόνια και κάθε δευτερόλεπτο να τυραννιέσαι για αυτό που έκανες. Αρρωστημένο σκουπίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις