Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φουρθιώτης – Ιερώνυμος: “Καρφιά” της Espresso για… συνέντευξη στα Αποκαλυπτικά
ΕΛΛΑΔΑ

Φουρθιώτης – Ιερώνυμος: “Καρφιά” της Espresso για… συνέντευξη στα Αποκαλυπτικά

Φουρθιώτης - Ιερώνυμος: Στην εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη διαφημίστηκε "αποκλειστική συνέντευξη του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου" η οποία -ωστόσο- δεν δόθηκε ποτέ.

Η “αποκλειστική συνέντευξη του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου” η οποία -ωστόσο- δεν δόθηκε ποτέ διαφημίστηκε στο φύλλο της 4ης Απριλίου των Αποκαλυπτικών. Επρόκειτο για ένα κείμενο για την ανθρωπιστική δράση του Αρχιεπισκόπου που μπήκε δίπλα σε ένα άλλο κείμενο με τίτλο “Η συνάντηση του Μένιου Φουρθιώτη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο”. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο τρόπος με τον οποίο διαφημίστηκε η “μαϊμού” συνέντευξη έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της Αρχιεπισκοπής.

Δείτε ακόμη: Ο Νικητόπουλος καταγγέλλει: Ο Φουρθιώτης χρησιμοποίησε ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 στο δελτίο που παρουσιάζει

“Η ψευδής διαφήμιση για συνέντευξη του μακαριοτάτου έχει προκαλέσει ιδιαίτερο εκνευρισμό στην Αρχιεπισκοπή. Για την ακρίβεια, όπως πληροφορούμαστε, πολλοί έγιναν έξαλλοι με την εκμετάλλευση του προσώπου και του σχήματος του εκκλησιαστικού ηγέτη της χώρας, προκειμένου να κερδίσουν αναγνώστες και χρήμα…” αναφέρει η Espresso, θυμίζοντας ότι πράγματι ο κ. Φουρθιώτης είχε συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο, τον περασμένο Ιανουάριο, και του είχε δοθεί η ευκαιρία να φωτογραφηθεί.

Γράφει η Espresso: 

“Όταν κανονίστηκε μέσω τρίτων να συναντήσει τον προκαθήμενο της Εκκλησίας ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού Ε, Φίλιππος Βρυώνης, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει στην ανάδειξη της προσφοράς της Εκκλησίας στην Επανάσταση του 1821, “χώθηκε” στη συνάντηση και ο παρουσιαστής, που ο Αρχιεπίσκοπος θεώρησε ότι είναι συνεργάτης του καναλάρχη ο οποίος θα… κρατούσε σημειώσεις! Ετσι, του δόθηκε η ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον μακαριότατο, που δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στη συνέχεια θα χρησιμοποιούνταν για την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων” αναφέρει η Espresso. Το κείμενο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα -και προφανώς δεν ήταν συνέντευξη- αναφερόταν στην προσφορά της εκκλησίας στην Eπανάσταση του 1821.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ της εφημερίδας:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις