Αθήνα

°C

Κυριακή

09

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιάννης Σαββιδάκης νέο τραγούδι: Το Love in White, αφιερωμένο στους γιατρούς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιάννης Σαββιδάκης νέο τραγούδι: Το Love in White, αφιερωμένο στους γιατρούς

Γιάννης Σαββιδάκης νέο τραγούδι:Το Love in White ( Αγάπη στα Λευκά ) γράφτηκε κατά την περίοδο της καραντίνας τον Οκτώβριο του 2020.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης παρουσιάζει το τραγούδι Love in White, μέσω του project diSettia. Το Love in White είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στους ηρωικούς γιατρούς, νοσηλευτές και γενικότερα στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, οι οποίοι μάχονται τoν Covid-19 σε όλο τον κόσμο εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

Η μουσική και οι στίχοι είναι του Γιάννη Σαββιδάκη. Το Love in White (Αγάπη στα Λευκά)  γράφτηκε κατά την περίοδο της καραντίνας τον Οκτώβριο του 2020, παρακολουθώντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών οι οποίοι αψηφώντας  τον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχουν είναι πάντα δίπλα στους ασθενείς με Covid – 19.

Ενδεικτικά, κάποιοι στίχοι μεταφρασμένοι στα Ελληνικά:

Η αγάπη στα λευκά φωτίζει τη νύχτα…

Είναι σαν άγγελοι ντυμένοι στα λευκά…

Δίνουν τη ζωή τους για να σώσουν μια ζωή…

Το όνομα diSettia είναι το ψευδώνυμο – nickname του Γιάννη Σαββιδάκη για τις παραγωγές του που αφορούν τραγούδια με αγγλικό στίχο. Ο κ. Σαββιδάκης ευχαριστεί θερμά όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και φίλους που συμμετείχαν στην παραγωγή του τραγουδιού και του video clip.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους καλλιτέχνες Δημήτρη Φραγκιόγλου, Γιάννη Σακκέτο, Νίκη Σερέτη, Ανδρέα Κωνσταντινίδη, Σταύρο Καλλιγά και Ελένη Κερολάρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις