Αστυνομικός Νέα Σμύρνη: Ο 28χρονος Άγγελος μιλά για όσα δραματικά βίωσε

ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός Νέα Σμύρνη: Ο 28χρονος Άγγελος μιλά για όσα δραματικά βίωσε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αστυνομικός Νέα Σμύρνη: Λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο 29χρονος αστυνομικός μιλά για το τι βίωσε την ώρα που τον χτύπαγαν ανελέητα οι δράστες στη Νέα Σμύρνη

03.04.2021 | 09:05

Για όσα δραματικά βίωσε κατά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τον όχλο στη Νέα Σμύρνη μίλησε για πρώτη φορά ο 29χρονος αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια στα επεισόδια. Λίγες μέρες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Άγγελος μίλησε στο Lawandorder.gr, δηλώνοντας πως αυτά τα λίγα λεπτά στα χέρια των βασανιστών του, του φάνηκαν αιώνας, ενώ ήταν σίγουρος πως δεν θα γλιτώσει. “Ήθελαν να με σκοτώσουν ή να μου κάνουν μεγάλη ζημιά”, είπε χαρακτηριστικά. “Είδα εξαγριωμένο κόσμο να έρχεται κατά πάνω μου. Λακτίσματα γροθιές κλοτσιές, αντικείμενα να με χτυπούν. Αυτό που μου πέρασε από το μυαλό είναι ότι δεν θα με βρει κανένας και ότι η επίθεση και το μένος του κόσμου δεν θα κοπάσει ποτέ” είπε περιγράφοντας τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα στα χέρια του όχλου.

Δείτε ακόμη: Διχασμός, Κοινωνική και Αστυνομική Βία

Σχολιάζοντας το γεγονός ανέφερε: “Να χτυπάς έναν άνθρωπο πίσω από το κεφάλι να βλέπεις ένα τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων να πάνε πάνω σε ένα άτομο να γίνεται προσπάθεια να παρθεί ένα όπλο το οποίο ενδεχομένως αν το παίρνανε να είχαμε άλλα αποτελέσματα δείχνει ότι οι προθέσεις ήταν αν όχι να σκοτώσουν αστυνομικό, να κάνουν μια πολύ μεγάλη ζημιά πάνω του”. Αναφέρει ότι δέχτηκε τεράστια αγάπη και υποστήριξη από τον κόσμο, από την πολιτική και την υπηρεσιακή ηγεσία της αστυνομίας και αποφεύγει να αναφέρει τα ονόματα όσων των επισκέφτηκαν “για να μην ξεχάσω κάποιον, ήμουν ζαλισμένος από την επίθεση”, όπως λέει ευγενικά.

“Καμία οργή και κανένα μίσος δεν υπάρχει για όσους προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τη ζωή” ανέφερε σχετικά με τα συναισθήματα που τον διακατέχουν για τους δράστες της επίθεσης. Ήρεμος και χωρίς καμία ένταση στη φωνή του, τονίζει ότι “η βία είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται” και δίνει ένα μήνυμα ενότητας προς την κοινωνία.

Exit mobile version