Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΣΟΥΝΟΣ / Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΣΟΥΝΟΣ

Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα

Παραπολιτικά: Ορατές και αθέατες στιγμές της παραπολιτικής μας καθημερινότητας με τη ματιά του Γιάννη Ντσούνου.

Μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την φύλαξη από αστυνομικούς προσώπων που ενδεχομένως να μην είναι απαραίτητο να φυλάσσονται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την σχετική λίστα με τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην προστασία δημοσίων προσώπων. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα η λίστα αυτή θα επαναξιολογηθεί.

Ο Γιάννης Ντσούνος

γράφει ο Γιάννης Ντσούνος

Στο εμβολιαστικό κέντρο της ΑγίαςΠαρασκευής βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μία πολίτη, που ανήκει στην ομάδα νοσημάτων πολύ υψηλού κινδύνου. Η ασθενής είπε στον πρωθυπουργό: «Εύχομαι και οι υπόλοιποι να έχουν την ευκαιρία άμεσα να κάνουν το εμβόλιο για να μπορέσουμε να έχουμε μια ασπίδα προστασίας όλοι και να συνεχίσουμε την ζωή μας κανονικά».

Σακοράφα

Για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΣΕΓΑΣ η πρόεδρός του είναι γυναίκα και είναι η Σοφία Σακοράφα. Η βουλευτής του ΜεΡΑ25 ψηφίστηκε από 114 σωματεία στις εκλογές της 31ης Μαρτίου και ανακηρύχθηκε νέα πρόεδρος, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν η κα Τασούλα Κελεσίδου με 107 ψήφους.

 Ό,τι ανοίγει

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ακούμε από τα χείλη κυβερνητικών στελεχών, αλλά και παραγόντων της αγοράς πως ό,τι ανοίγει τώρα δεν θα ξανακλείσει. Πώς είναι τόσο σίγουροι, αλήθεια δεν το καταλαβαινω. Εσείς;

Σε γνώριμα λημέρια

Δύο πολύ γνωστούς δημοσιογράφους, την Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Σωτήρη Καψώχα, φαίνεται ότι επιστρατεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επικοινωνιακή του ομάδα. Οι δύο δημοσιογράφοι θα αναλάβουν την ενημέρωση για την αξιωματική αντιπολίτευση και μάλιστα ενημέρωσαν για τα νέα τους καθήκοντα και τους συναδέλφους τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Κακλαμάνης

 

Πολύχρονος

Γενέθλια είχε πριν λίγες ημέρες ο Νικήτας Κακλαμάνης και δέχτηκε αρκετές ευχές και τηλεφωνήματα για τα χρόνια πολλά. Όπως μάλιστα γνωστοποίησε ο ίδιος, ο πρώτος που του ευχήθηκε δια ζώσης ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Πολύχρονος να ευχηθούμε και εμείς.

Η Δευτέρα των τεστ

Με αρνητικό τεστ κάθε Δευτέρα θα προσέρχονται στο σχολέιο οι μαθητές του Λυκείου σύμφωνα με τις κυβερνητικές προθέσεις, που τοποθετούν μάλιστα το άνοιγμα των Λυκείων την 12η Απριλίου. Σε Δευτέρα των τέστ μου φαίνεται θα μετονομάσουν την πρώτη εργάσιμη της εβδομάδας οι μαθητές!

Λύκειο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις