Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Υποψήφιος για τον πάγκο της Νις»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Υποψήφιος για τον πάγκο της Νις»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ολυμπιακός - Μαρτίνς: Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «A Bola» ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νις.

31.03.2021 | 15:10

Η αγωνιστική περίοδος στη χώρα μας μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει οι σειρήνες να ηχούν στα αυτιά του Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «A Bola» ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νις, για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Πορτογάλος κόουτς των «ερυθρολεύκων» δεν είναι πρώτος στη σχετική λίστα. Φαβορί για την εν λόγω θέση εμφανίζεται να είναι ο Πέτερ Μπος, που βρισκόταν από το 2018 στη Λεβερκούζεν, με την συνεργασία του με τις «ασπιρίνες» να λύνεται προ μερικών ημερών.

https://twitter.com/nicolas_vilas/status/1377155914906488843

Νικολακόπουλος: «Ο Μαρτίνς θα πάρει φέτος 1,7 εκατ. ευρώ και το αξίζει»!

Το ρεπορτάζ της A Bola περί ενδιαφέροντος της Νις για τον Πέντρο Μαρτίνς σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος. Ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως είναι λογικό ο Πορτογάλος τεχνικός να συγκινεί συλλόγους από μεγάλα πρωταθλήματα όπως το γαλλικό, από τη στιγμή που σημειώνει τέτοια επιτυχία στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, υπενθύμισε ότι ο Μαρτίνς έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τους Πειραιώτες μέχρι το 2022 και, μάλιστα, με υψηλή ρήτρα. Βέβαια, τόνισε πως με την τελευταία συμφωνία των δύο πλευρών οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταστήσει τον προπονητή τους ως έναν καλοπληρωμένη τεχνικό, εφόσον επιτυγχάνει τους στόχους του συλλόγου.

Μάλιστα, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπολόγισε ότι για τη φετινή σεζόν ο Μαρτίνς με την αναμενόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχοντας βγάλει την ομάδα στο Champions League και στα νοκ-άουτ του Europa League θα έχει απολαβές της τάξης μίνιμουμ το 1,7 εκατ. ευρώ. Σχολίασε, στο τέλος, ότι οι απολαβές είναι υψηλές και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά τα αξίζει ο προπονητής, από τη στιγμή που φέρνει τις προκρίσεις στους ομίλους του Champions League.

«Έδεσε» Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός
Σκέψεις για δανεισμό του Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό
Exit mobile version