Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις σήμερα 30/3: Τι θα δούμε την Τρίτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 30/3: Τι θα δούμε την Τρίτη στο νέο επεισόδιο

8 Λέξεις σήμερα 30/3: Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές που καθηλώνουν το κοινό.

Στις «8 Λέξεις», στο προηγούμενο επεισόδιο 29/3, ο Οδυσσέας συνεχίζει να κρατάει αρνητική στάση απέναντι στη συγκατοίκηση της Ναυσικάς και του Δημοσθένη κι αυτό τον οδηγεί σε μια ακόμα σύγκρουση με τη μητέρα του. Παράλληλα, η Ναυσικά προσπαθεί να ηρεμήσει την Τζουλιάνα, που επιμένει να γνωρίσει την αδερφή της. Η Ηλιάνα συμβουλεύει την Ελισάβετ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον Αιμίλιο και να το παίξει άνετη με τον χωρισμό τους.

Στο σημερινό επεισόδιο 30/3 της τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις, η Εύα μένει άφωνη από τη στάση της Βικτώριας απέναντί της και, μετά από προτροπή του Νικηφόρου, το λέει στη Ναυσικά.  Όπως είναι επόμενο, η Ναυσικά γίνεται έξαλλη με αυτό που ακούει και κανονίζει συνάντηση με τη Βικτώρια για να τα πούνε από κοντά. Το βιβλίο της Έλλης δεν πουλάει καθόλου και η Ιφιγένεια στήνει ολόκληρο σχέδιο με τον Σπύρο για να μην την στεναχωρήσουν. Η Ηλιάνα λέει στον πατέρα της ότι δεν είναι σωστό που ο Οδυσσέας βγήκε στην εκπομπή του Σίμου, ο Άκης όμως δεν δείχνει να συγκινείται και μάλιστα τη βάζει στη θέση της με σκληρό τρόπο. Ο Οδυσσέας εκφράζει στη Νόνα τη δυσαρέσκειά του για τη συγκατοίκηση Ναυσικάς – Δημοσθένη, δεν βρίσκει όμως την ανταπόκριση που περίμενε. Η ομιλία του Μιχαήλ στη Βουλή δίνει πόντους στο κόμμα της Αναγέννησης και μαζί με τον Μιλτιάδη σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ο Μάρκος ζητάει για άλλη μια φορά συγγνώμη από τον Νικηφόρο, ελπίζοντας ότι θα τον συγχωρέσει. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης καλεί τον Άλκη στο γραφείο του για να πιούνε καφέ.

8 λέξεις

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου. Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

8 Λέξεις σήμερα 30/3: Trailer

Δείτε ακόμη:

“Άγριες Μέλισσες”: Η Ελένη φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί
Και στο πάρτι της ένωσης των Survivor και μέλλων μπαμπάς o Τζέισον Ντερούλο
Η Μαντόνα ημίγυμνη με μαύρα εσώρουχα – Η ανάρτηση της στο instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις