Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαντόνα instagram: Ποζάρει ημίγυμνη με «καυτά» μαύρα εσώρουχα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα instagram: Ποζάρει ημίγυμνη με «καυτά» μαύρα εσώρουχα

Μαντόνα instagram: Καυτή εμφανίζεται για άλλη μία φορά, η Μαντόνα που πόσταρε φωτογραφίες με μαύρα, δαντελωτά εσώρουχά.

Η 62χρονη βασίλισσα της Pop Μαντόνα όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν ξεχνά την τέχνη του αισθησιακού που την έκανε διάσημη σε όλο τον πλανήτη. Η βασίλισσα της ποπ μετράει περίπου 42,9 εκατομμύρια ακόλουθους στo Instagram και πρόσφατα ανέβασε για μία ακόμα φορά φωτογραφίες της με σέξι, μαύρα εσώρουχα, γράφοντας στη λεζάντα: «Και τώρα για μια στιγμή αυτοστοχασμού…Μαντάμ Χ». Στις τρεις selfies που ανάρτησε, η Μαντόνα ποζάρει με σέξι μαύρα δαντελωτά εσώρουχα με άσπρες λεπτομέρειες και ζαρτιέρες, με το λουκ να συμπληρώνει ένα μαύρο τζόκεϊ καπέλο και ένα χρυσό κολιέ. Οι φωτογραφίες της συγκέντρωσαν θετικά σχόλια από διάσημους φίλους της, όπως η ηθοποιός Άζια Αρτζέντο, τον CCO του οίκου Burberry, Ρικάρντο Τίσι και τον φημισμένο φωτογράφο Μερτ Άλας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Μια δύσκολη χρονιά για την Μαντόνα

Η Μαντόνα έχει περάσει τους τελευταίους δύο μήνες ολοκληρώνοντας την νέα επεξεργασία του «Madame X Tour», η οποία λέγεται ότι προορίζεται για μια ειδική έκδοση στο Netflix ή στο Blu-ray. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η διάσημη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να διακόψει νωρίς την 11η περιοδεία της στον κόσμο, ενώ νωρίτερα είχε ακυρώσει 14 παραστάσεις σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική λόγω των παρατεταμένων τραυματισμών της στο γόνατο και το ισχίο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Το photoshop της Μαντόνα από το 2015 που έγινε viral τώρα

Την 1η Μαϊου 2015, η Μαντόνα μοιράστηκε μια φωτογραφία της με μια στενή μαύρη φούστα και ένα t-shirt στο Instagram για να προωθήσει το άλμπουμ της Rebel Heart. Το μόνο πρόβλημα είναι πως, ενώ αναμφισβήτητα το πρόσωπο της διάσημης τραγουδίστρια είναι στη φωτογραφία, το σώμα ανήκει στην πραγματικότητα στην 28χρονη Αμέλια Γκόλντι, η οποία έφερε στο φως την περίεργη αυτή κλοπή φωτογραφίας με ένα viral βίντεο στο TikTok αυτό τον μήνα. Η Μαντόνα δεν έκανε καμία αναφορά στο photoshop όταν μοιράστηκε για πρώτη φορά την φωτογραφία πριν από 6 χρόνια, με τίτλο «Δείχνω κουλ». Αλλά η Αμέλια σύντομα παρατήρησε πως το σώμα της τραγουδίστρια φαινόταν απίστευτα οικείο.

Μιλώντας στο BuzzFeed είπε ότι πρώτα το «θεώρησε αστείο», αλλά μετά «συνειδητοποίησε πως δεν ήταν επειδή είχε δημοσιευτεί στον επίσημο λογαριασμό της». «Προσπάθησα να επικοινωνήσω μέσω Instagram με την ομάδα της δύο φορές, χωρίς απάντηση» είπε. Μοιράστηκε τη φωτογραφία στο δικό της λογαριασμό στο Instagram το 2017, γράφοντας: «Δύο χρόνια σήμερα από τη στιγμή που η βασίλισσα Μαντόνα χρησιμοποίησε μια φωτογραφία μου στο Instagram της με το πρόσωπό της αντί για το δικό μου. Εξακολουθεί να είναι το πιο περίεργο/ πιο αστείο πράγμα που μου συνέβη ποτέ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Viral η ανάρτηση με το επικό photoshop

Και τώρα, πριν λίγες ημέρες, η Αμέλια μοιράστηκε ξανά την ίδια φωτογραφία, όπου κέρδισε την προσοχή δύο εκατομμυρίων χρηστών του TikTok. «Όταν η Μαντόνα δημοσιεύει μια φωτογραφία της στο Instagram για να προωθήσει το άλμπουμ της, αλλά στην πραγματικότητα είναι το σώμα σου (δεν αστειεύομαι)» έγραψε. Εξεπλάγην ακόμη περισσότερο όταν συνειδητοποίησε πως, έξι χρόνια μετά, η φωτογραφία βρίσκεται ακόμη στο Instagram της. «Το είπα στους γονείς μου και εξακολουθούν να πιστεύουν πως είναι αστείο και δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ή γιατί συνέβη» είπε στο Vice. Φυσικά, οι χρήστες του TikTok έσπευσαν να σχολιάσουν το photoshop με κάποιον να γράφει; «Το μυστικό της Μαντόνα για την νεότητα: κλέβεις το σώμα μιας 20χρονης και πίνεις το αίμα παρθένων» με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Αδιανόητα ανεύθυνο και τόσο περίεργο» ενώ ένας τρίτος «Είναι πολύ περίεργο, αλλά γιατί να το κάνει;».

@ameliamgoldieWhen Madonna photoshops her face onto your body (never thought that’d be a sentence I’d say) ##ohno ##madonna♬ Oh No – Kreepa

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις