Κολιέ Κεραμέως – Βούλγαρη: Το κοπλιμέντο και το “ξέσπασμα” της δημοσιογράφου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κολιέ Κεραμέως – Βούλγαρη: Το κοπλιμέντο και το “ξέσπασμα” της δημοσιογράφου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κολιέ Κεραμέως - Βούλγαρη: Η Ανθή Βούλγαρη απάντησε στα ειρωνικά σχόλια για το κοπλιμέντο στη Νίκη Κεραμέως, στον αέρα του Mega

29.03.2021 | 20:45

Viral στα social media, αλλά και σε πολλές ιστοσελίδες, έγινε το σχόλιο της παρουσιάστριας του Mega, Ανθής Βούλγαρη, για το κολιέ που φορούσε η Νίκη Κεραμέως, στη σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”. Μετά την 20λεπτη συνέντευξη, όπου αναφέρθηκαν σε όλα τα φλέγοντα θέματα για την Παιδεία και την επιστροφή των μαθητών στα θρανία, η Ανθή Βούλγαρη, λίγο πριν κλείσει η σύνδεση, εξέφρασε τον θαυμασμό της για το κολιέ της υπουργού Παιδείας. “Να πω τώρα κάτι που το βλέπω τόση ώρα; Το κολιέ σας, κυρία Κεραμέως, είναι εξαιρετικό, είναι εξαίσιο. Είναι έργο τέχνης. Είναι η άνοιξη”, είπε η δημοσιογράφος.

Το κοπλιμέντο έγινε αφορμή για μια σειρά από ειρωνικά και επικριτικά σχόλια κατά της Ανθής Βούλγαρης, από χρήστες των social media και συντάκτες ιστοσελίδων, που έσπευσαν να αναφερθούν σε “ευνοϊκή μεταχείριση των υπουργών της κυβέρνησης από τα κανάλια”.

Σε όλα αυτά τα σχόλια απάντησε η Ανθή Βούλγαρη με καυστικό τρόπο.

“Τι λες ρε παιδί μου; σχολίασα το κολιέ της Κεραμέως στο τέλος της συνέντευξης που μας παραχώρησε σήμερα και θιχτηκαν οι “σοβαροί” δημοσιογράφοι. Το έκαναν παντιερα sites συγκεκριμένης πολιτικής γραμμής… Βρε τι αναστάτωση; Τι σκάνδαλο ήταν αυτό; Λοιπον παίδες, γράφετε ό,τι θέλετε, τον αυθορμητισμό μου δεν τον χαρίζω σε κανέναν σας γιατί όταν εσείς κάνετε την πάπια για τους δικούς σας λόγους, εγώ δεν έχω λόγους να το βουλώνω…”, έγραψε σε ανάρτηση στο facebook.

Exit mobile version