Survivor spoiler σήμερα 29/3 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν το αγώνισμα

LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 29/3 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν το αγώνισμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler σήμερα 29/3 ασυλία: Η ένωση αποτελεί παρελθόν και πλέον οι δύο ομάδες επιστρέφουν στο στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

29.03.2021 | 20:33

Survivor spoiler σήμερα 29/3 ασυλία: Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η ένωση των δύο ομάδων του Survivor, ωστόσο σήμερα οι παίκτες θα επιστρέψουν στην κανονική ροή του ριάλιτι επιβίωσης. Πλέον η μπλε ομάδα μετακόμισε στην παραλία των κόκκινων και σήμερα θα υπάρξει ο πρώτος αγώνας ασυλίας.

Survivor Spoiler 29/3: Χαμός με το… καλημέρα στην καλύβα

Η ένωση αποτελεί παρελθόν και πλέον οι δύο ομάδες επιστρέφουν στο στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Γνωρίζουμε πως οι μπλε μετακόμισαν στην καλύβα των κόκκινων, όμως οι ομάδες παραμένουν ως έχει. Κάποιοι παίκτες είδαμε ήδη πως ήρθαν πιο κοντά και πως θα δημιουργηθούν νέες κλίκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό των πρώην… κολλητών, με τους Αλέξη και Τριαντάφυλλο να ξανασμίγουν υπό άλλες συνθήκες πλέον. Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου, είδαμε τον Κώστα Παπαδόπουλο να πηγαίνει στη μικρή καλύβα που είχε δημιουργήσει ο Αλέξης Παππάς και να δημιουργεί μία… τουαλέτα με σκοπό να τον πειράξει μόλις την δει.

Μάλιστα γι’ αυτόν το λόγο ο Τριαντάφυλλος νευρίασε και τσακώθηκαν μεταξύ τους.Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, βλέπουμε πως αυτή η πράξη του ζαχαροπλάστη, εξόργισε τον Αλέξη και οι δυο τους αρχίζουν έναν έντονο καυγά. Μάλιστα ο Κώστας μιλά για καραγκιόζηδες και ηθοποιούς και τα βάζει με τον «Ντάφυ» ο οποίος πάει να τους χωρίσει.

Survivor spoiler σήμερα 29/3: To trailer

Survivor spoiler σήμερα 29/3 ασυλία: Ποιος θα κερδίσει;

Σύμφωνα με το «Πρωινό», η μπλε ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα της ασυλίας, ενώ για του κόκκινους θα υπάρξει αγώνας ατομικής ασυλίας και νικητής θα είναι ο Γιώργος Κορόμι. Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν σκέψεις η Άννα Μαρία Βέλλη να επιστρέψει και πάλι στο παιχνίδι.

Survivor spoiler σήμερα 29/3: Ο Τριαντάφυλλος προσεγγίζει την μπλε ομάδα και δημιουργούνται καβγάδες

Survivor: Η αλήθεια για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη – Τι αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», ήταν ο γνωστός τραγουδιστής και μέχρι πρότινος παίκτης του Survivor, Πάνος Καλίδης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο άλλοτε παίκτης της μπλε ομάδας αναφέρθηκε σε πολλά από όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καλίδη, πράγματι η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης ήρθαν πολύ κοντά στη διάρκεια του Survivor. Έχουνε όμως κάτι παραπάνω από μια πολύ στενή φιλική σχέση; Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής;

Exit mobile version