Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 29/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 29/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο

Survivor spoiler ασυλία 29/3: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο με την ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία!

Survivor spoiler ασυλία 29/3: Μετά την χθεσινή ένωση των ομάδων, Μπλε και Κόκκινοι θα βρίσκονται σε μια ομάδα! Την απάντηση για το ερώτημα ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και ποιος παίκτης την ατομική ασυλία, έδωσε η εκπομπή το “Πρωινό”! Το Survivor είναι αδιαμφησβήτητα το ριάλιτι που έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Χθες (28/3) παρακολουθήσαμε το πάρτι ένωσης των δυο ομάδων. Από σήμερα Μπλε και Κόκκινοι θα μοιράζονται την ίδια καλύβα. Στους αγώνες επάθλων, όμως, οι ομάδες θα συνεχίζουν και θα παίζουν αντίπαλες, όπως και πριν! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού η ομάδα και το δυνατό spoiler που έδωσε σήμερα το πρωί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, το σημερινό έπαθλο ασυλίας κερδίζει η Μπλε ομάδα, με τους Κόκκινους να μετρούν άλλη μια ήττα στο ενεργητικό τους. Αργότερα, οι Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την ατομική ασυλία και ο σημερινός νικητής σύμφωνα με το spoiler θα είναι ο Γιώργος Κόρομι.

Πάρτι ένωσης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2021:

Το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους οι παίκτες του Survivor 4 το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες ξέχασαν για λίγο την πείνα και την κούραση, ντύθηκαν, στολίστηκαν και πήγαν στο μεγάλο πάρτι όπου μαζί με τους παίκτες του Survivor 4 από την Τουρκία και την Ρουμανία, γλέντησαν στους ρυθμούς του Τζέισον Ντερούλο. Ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής έκανε ένα εντυπωσιακό σόου, με τους Έλληνες παίκτες να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, ξεχνώντας για λίγο τις καλύβες τους. Επιπλέον, γνωρίστηκαν και με τους παίκτες του τούρκικου, αλλά και του ρουμανικού Survivor. Στη συνέχεια έγινε και διαγωνισμός τραγουδιού μεταξύ των Ελλήνων παικτών όπου από την βαθμολογία… αποκλείστηκαν όσοι είναι επαγγελματίες τραγουδιστές. Αυτή που κέρδισε τους περισσότερους πόντους ήταν η Νικολέτα και το έπαθλο που κέρδισε είναι η συμμετοχή στο επόμενο πάρτι του Survivor.

Survivor: Η επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη

Στο πάρτι ένωσης του Survivor δεν έλειψαν και τα απρόβλεπτα, όπως η επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη. Ένα διαφορετικό Survivor παρακολούθησαν χτες οι τηλεθεατές, αφού δεν είχε αγωνίσματα, ίντριγκες και πείνα αλλά το αντίθετο. Είχε τραγούδια, χορό, φαγητό και μπόλικο κέφι. Οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο τραγούδι, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες και νικήτρια ήταν η Νικολέτα με βοηθό τον Τριαντάφυλλο (ο οποίος δεν έλαβε μέρος στον διαγωνισμό επειδή είναι επαγγελματίας τραγουδιστής). Ενώ λοιπόν τραγουδούσε η Νικολέττα, ο Νίκος Μπάρτζης χόρευε και γελούσε αλλά σκόνταψε σε ένα ηχείο με αποτέλεσμα να πέσει θεαματικά.

Survivor: Τους ζύγισε ο Γιώργος Λιανός

Στο stage για το διαγωνισμό τραγουδιού κάλεσε τους παίκτες του Survivor ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ωστόσο πριν δώσει το έναυσμα για την έναρξη του πάρτι, θέλησε να ζυγίσει κάποιους από αυτούς που φαίνεται ότι έχουν χάσει τα περισσότερα κιλά. Ο παρουσιαστής είχε στήσει μια ζυγαριά στο κέντρο της πίστας και κάλεσε τους Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο να ανέβουν και να μετρηθούν. Ο Τριαντάφυλλος την πρώτη μέρα ήταν 91 κιλά και τώρα είναι 73,4, ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν 96 και είναι 85,6, ενώ ο Αλέξης Παππάς ήταν 94 και είναι 86,4.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις