Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 29/3 ασυλία σήμερα: Αυτοί κερδίζουν!
LIFESTYLE

Survivor spoiler 29/3 ασυλία σήμερα: Αυτοί κερδίζουν!

Survivor spoiler 29/3 ασυλία σήμερα: Οι εντάσεις ξεκινούν με το… καλημέρα στην καλύβα των κόκκινων έπειτα από την ένωση των ομάδων.

Survivor spoiler 29/3 ασυλία σήμερα: Οι εντάσεις ξεκινούν με το… καλημέρα στην καλύβα των κόκκινων στο Survivor έπειτα από την ένωση των ομάδων. Οι παίκτες αφήνουν πίσω τους το πάρτι της ένωσης με φόντο τη πρώτη ασυλία της εβδομάδας και παράλληλα ξεκινούν και οι πρώτες εντάσεις. Αλέξης Παππάς και Κώστας Παπαδόπουλος έρχονται σε άγρια κόντρα όπως είδαμε και στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor, ενώ την… πληρώνει και ο Τριαντάφυλλος και μάλιστα στο τέλος θα την πληρώσει και με άλλο τρόπο.

Νικητές στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας θα είναι οι μπλε και ο Τριαντάφυλλος συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και βγαίνει στον τάκο. Όσο για το νικητή της ατομικής ασυλίας; Ο Κόρο κερδίζει για τρίτη φορά το κολιέ και έτσι θα αναγκαστεί την Τρίτη (30/3) να δώσει ακόμα έναν υποψήφιος προς αποχώρηση. Όπως καταλαβαίνουμε με βάση αυτά που έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, αν χάσουν και αύριο οι κόκκινοι, η Μαριάνθη θα βγει και πάλι υποψήφια από τη ψηφοφορία. Ποιον παίκτη θα δώσει όμως ο Κόρο σε αυτή την περίπτωση;

Αυτά είναι σενάρια, καθώς για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και το αποτέλεσμά του, έχουμε ακόμα ώρες για να μάθουμε τι θα συμβεί.

Survivor spoiler σήμερα 29/3: Ο Τριαντάφυλλος προσεγγίζει την μπλε ομάδα και δημιουργούνται καβγάδες

Survivor: Η αλήθεια για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη – Τι αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», ήταν ο γνωστός τραγουδιστής και μέχρι πρότινος παίκτης του Survivor, Πάνος Καλίδης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο άλλοτε παίκτης της μπλε ομάδας αναφέρθηκε σε πολλά από όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καλίδη, πράγματι η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης ήρθαν πολύ κοντά στη διάρκεια του Survivor. Έχουνε όμως κάτι παραπάνω από μια πολύ στενή φιλική σχέση; Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής;

Survivor: Παρέμβαση της αδελφής του Σάκη Κατσούλη

Ο Γιώργος Λιβάνης έξω και ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα στο Survivor, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σχολίων σε όλα τα Μέσα το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα. Ο νυν της Μαριαλένας περιμένει υπομονετικά στην Ελλάδα, ενώ ο πρώην κοιμάται δίπλα της στην καλύβα, στον Άγιο Δομίνικο. Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, μιλάει στο Πρωινό, με αφορμή όλα όσα λέγονται για εκείνον. Η Μίνα Κατσούλη ξεκαθαρίζει ότι ο αδελφός της δεν μπήκε στο παιχνίδι για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

“Παρακολουθούμε οικογενειακώς τον Σάκη στο παιχνίδι, θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση του έκτακτου τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που μας έχει δοθεί από την παραγωγή του Survivor. Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδα ότι χτύπησε και έκανα ράμματα στο πόδι. Εάν συμβεί κάτι σοβαρό ξέρουμε ότι θα μας ειδοποιήσουν. Σκοπός του μέσα στο παιχνίδι είναι να τα πάει καλά αγωνιστικά, άλλωστε γι΄αυτό μπήκε. Είναι στον αθλητισμό από πέντε ετών. Δεν μπήκε ούτε για να φέρει κάποιον πίσω, ούτε για να κερδίσει το έπαθλο πάση θυσία.

Είναι 30 ετών και δεν ανακατεύομαι στην προσωπική του ζωή, θέλω να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά στην πρώην σχέση του, όπως έχει αναφέρει κι ο ίδιος, είναι κάτι που τέλειωσε και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τη ζωή του, δεν έχει ανάγκη από κανέναν να του πει τι να κάνει. Το Survivor για εκείνον είναι μια εμπειρία που θέλε να ζήσει”, λέει η Μίνα Κατσούλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις