Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Παππάς: Το ξέσπασμα της αδερφής του James για το “καρκίνωμα”
LIFESTYLE

Survivor Παππάς: Το ξέσπασμα της αδερφής του James για το “καρκίνωμα”

Survivor Παππάς: Εκτός εαυτού η αδερφή του James - Το μήνυμα για την Άννα Μαρία Βέλλη

Χαμός επικράτησε στα social media το βράδυ της Κυριακής, με αφορμή τον Αλέξη Παππά, ο οποίος στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor αποκάλεσε «καρκίνωμα» την Άννα Μαρία Βέλλη. Ανάμεσα στα πολλά και αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν στο διαδίκτυο, ήταν και αυτό της αδελφής του James Καφετζή, που ξέσπασε μετά και τα δάκρυα του αδελφού της για την αποχώρηση της φίλης του, Άννας Μαρίας Βέλλη.

«Είναι πραγματικά θλιβερό να ακούγεται η λέξη “καρκίνωμα” τόσο από τους σχολιαστές εκτός παιχνιδιών, όσο και από τους ίδιους παίκτες. Τη στιγμή που εκατοντάδες συνάνθρωποί μας, ακόμα και παιδιά, μάχονται καθημερινά να επιβιώσουν από αυτήν την ασθένεια, είναι απαράδεχτο να χρησιμοποιείται για συμμετέχοντες ενός παιχνιδιού, που σκοπό έχει για εμάς απλά να μας ευχαριστήσει και να περάσουμε όλοι μαζί όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάει όλος ο κόσμος εδώ και έναν χρόνο.

Λίγο σεβασμό από εμάς που καθόμαστε στο σαλόνι μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που παλεύουν για το αυτονόητο, για τη ζωή τους. Τέτοιες λέξεις και τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν να χρησιμοποιούνται ούτε καν μεταφορικά» έγραψε χαρακτηριστικά στη μακροσκελή της ανάρτηση η Έφη Καφετζή.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις