Survivor – Ανθή Σαλαγκούδη: Τι είπε η πρώην παίκτρια για το πάρτι ένωσης

LIFESTYLE

Survivor – Ανθή Σαλαγκούδη: Τι είπε η πρώην παίκτρια για το πάρτι ένωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Survivor - Ανθή Σαλαγκούδη: Όλα όσα αποκάλυψε η Ανθή Σαλαγκούδη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

29.03.2021 | 17:50

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και εξήγησε πως ζήλεψε που δεν βρισκόταν στο πάρτι της ένωσης η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, τόνισε πως δεν μετανιώνει το γεγονός ότι δήλωσε συμμετοχή στο Survivor, ζήλεψε το ότι δεν ήταν στο πάρτι της ένωσης αλλά γνωρίζει πως δεν άξιζε να φτάσει μέχρι εκεί στο Survivor. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επέστρεφα και δεν νομίζω πως και στην Acun Media θα με σκέφτονταν για να επιστρέψω. Δεν θα ήμουν από τους πρώτους παίκτες που θα είχαν στο μυαλό τους.

Σίγουρα όχι» ανέφερε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη. Στην συνέχεια, η δημοσιογράφος σημείωσε πως: «Δεν το μετανιώνω καθόλου που μπήκα στο Survivor το έχω ξαναπεί, αλλά δεν θα ξαναπήγαινα τη δεδομένη στιγμή. Είδα, βέβαια, το πάρτι της ένωσης και η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα πάρα πολύ τα παιδιά. Ξεκάθαρα δεν άξιζε να είμαι στην ένωση αλλά τουλάχιστον χαίρομαι που βλέπω τα παιδιά να το απολαμβάνουν».

Πάρτι ένωσης στο Survivor 2021:

Το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους οι παίκτες του Survivor 4 το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες ξέχασαν για λίγο την πείνα και την κούραση, ντύθηκαν, στολίστηκαν και πήγαν στο μεγάλο πάρτι όπου μαζί με τους παίκτες του Survivor 4 από την Τουρκία και την Ρουμανία, γλέντησαν στους ρυθμούς του Τζέισον Ντερούλο. Ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής έκανε ένα εντυπωσιακό σόου, με τους Έλληνες παίκτες να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, ξεχνώντας για λίγο τις καλύβες τους. Επιπλέον, γνωρίστηκαν και με τους παίκτες του τούρκικου, αλλά και του ρουμανικού Survivor. Στη συνέχεια έγινε και διαγωνισμός τραγουδιού μεταξύ των Ελλήνων παικτών όπου από την βαθμολογία… αποκλείστηκαν όσοι είναι επαγγελματίες τραγουδιστές. Αυτή που κέρδισε τους περισσότερους πόντους ήταν η Νικολέτα και το έπαθλο που κέρδισε είναι η συμμετοχή στο επόμενο πάρτι του Survivor.

Survivor: Βραδιά με πολύ χορό, κέφι και τραγούδι

Στο πάρτι ένωσης του Survivor δεν έλειψαν και τα απρόβλεπτα, όπως η επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη. Ένα διαφορετικό Survivor παρακολούθησαν χτες οι τηλεθεατές, αφού δεν είχε αγωνίσματα, ίντριγκες και πείνα αλλά το αντίθετο. Είχε τραγούδια, χορό, φαγητό και μπόλικο κέφι. Οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο τραγούδι, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες και νικήτρια ήταν η Νικολέτα με βοηθό τον Τριαντάφυλλο (ο οποίος δεν έλαβε μέρος στον διαγωνισμό επειδή είναι επαγγελματίας τραγουδιστής). Ενώ λοιπόν τραγουδούσε η Νικολέττα, ο Νίκος Μπάρτζης χόρευε και γελούσε αλλά σκόνταψε σε ένα ηχείο με αποτέλεσμα να πέσει θεαματικά.

 

Δείτε ακόμη:

MasterChef 5: Μια πέτρα και λίγη άμμος ήταν η αιτία αποχώρησης
Η Μαλέσκου έκανε follow στο Instagram τον Χεζόνια αλλά όχι από το προφίλ της
Η υπέροχη Μόνικα διχάζει το Twitter – Viral το τραγούδι για το 1821
Exit mobile version