Σπυροπούλου Αίγυπτος: Νέο ταξίδι, νέο… κράξιμο

LIFESTYLE

Σπυροπούλου Αίγυπτος: Νέο ταξίδι, νέο… κράξιμο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σπυροπούλου Αίγυπτος: Η γνωστή παρουσιάστρια πόζαρε στο αεροδρόμιο χωρίς να φοράει την μάσκα της!

29.03.2021 | 19:12

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και περνάει μαζί του όμορφες και μοναδικές στιγμές. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλη Σταθοκωστόπουλος επιθυμούν να κάνουν πράγματα μαζί και είναι αχώριστοι.

Σήμερα, οι δύο τους αποφάσισαν να κάνουν μια εξόρμηση εκτός Ελλάδας. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ταξίδεψαν στην Αίγυπτο. Το αγαπημένο ζευγάρι επισκέφτηκε τις πυραμίδες, αλλά δε δίστασε να ανεβεί και σε μια καμήλα. Τόσο η Κωνσταντίνα όσο και ο Βασίλης δημοσίευσαν βίντεο από το ταξίδι τους στο Κάιρο και έδειξαν στους διαδικτυακούς τους φίλους το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που επέλεξαν να μείνουν.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό οι δυο τους είχαν πάει στον Παρνασσό και πολλοί από τους διαδικτυακούς φίλους της γνωστής παρουσιάστριας της έκαναν αρνητικά σχόλια, κάνοντας λόγο ότι προκαλεί με την απόφασή της να κάνει διακοπές εν μέσω πανδημίας.

Δείτε  τα βίντεο που πόσταραν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Instagram.

Exit mobile version