Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Λεβεντογιάννης συνέντευξη: Η στιγμή που τον έκανε να νιώσει μίσος
LIFESTYLE

Μιχάλης Λεβεντογιάννης συνέντευξη: Η στιγμή που τον έκανε να νιώσει μίσος

Μιχάλης Λεβεντογιάννης συνέντευξη: Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του ηθοποιού, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης έκανε αναφορές για τη ζωή του, πριν την υποκριτική, και μίλησε για τα συναισθήματα του όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό του στην τηλεόραση, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA. Αναλυτικότερα είπε,  «Έχω συνειδητοποιήσει την αγάπη του κόσμου και το συνειδητοποιώ με τις μαζικές συμπεριφορές κυρίως στα social. Ευτυχώς η επιτυχία ήρθε σταδιακά και αυτό ήταν πιο ωραίο και εύκολο για μένα», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός. Όπως είπε, πριν ασχοληθεί με την ηθοποιία, εργάστηκε για τρία χρόνια στον τομέα του μάρκετινγκ. Αυτό που τον τράβηξε στο να ασχοληθεί με την υποκριτική ήταν η ησυχία που υπήρχε στο θέατρο πριν ξεκινήσει μία παράσταση.

«Δεν υπήρξε στιγμή που να πω δεν αντέχω άλλο. Το να δουλεύεις σε πολυεθνικές σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σε όποιον άλλο τομέα. Τόσο ευαίσθητος δεν είμαι, ώστε να πω ότι δεν έχω το στομάχι γι’ αυτή τη δουλειά, με βοήθησε σε αυτό ο τομέας του μάρκετινγκ» είπε χαρακτηριστικά στον ALPHA. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ανέφερε: «Ήταν η πρώτη μου δουλειά και ήμουν πάρα πολύ άγουρος. Δε μπορούσα με τίποτα να με δω, φρίκαρα πολύ άσχημα. Το έβλεπα και άλλαζα κανάλι. Δεν μπορούσα να με βλέπω και παικτικά, αλλά εντάξει». Το κοινό στοιχείο του χαρακτήρα του με αυτό του ρόλου είναι η εσωστρέφεια, ενώ αντίθετα με τον ρόλο τους ως «Μιχάλης Ζάχος», εκείνος δεν λειτουργεί σπασμωδικά και τα νεύρα τα ξεχνάει σε 5 λεπτά.

Η στιγμή που ένιωσε μίσος στην ζωή του

«Φέτος μου αρέσω πολύ. Φέτος έχω σαν ρόλο ενασχόληση με τα άλογα, που τα λατρεύω», είπε. Οι δύο σκηνές που τον δυσκόλεψαν ήταν αυτή με το ζεϊμπέκικο και εκείνη στο νεκροταφείο. Ακόμα, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποκάλυψε τη στιγμή που ένιωσε μίσος. «Έχω νιώσει μίσος όταν μου σκότωσαν τον πρώτο μου σκύλο. Ήμουν 13 ετών, δυστυχώς» είπε χαρακτηριστικά. Ο Μιχάλης λατρεύει τα ζώα και δεν υπάρχει περίπτωση να δει κάποιο χτυπημένο και να μην το βοηθήσει. «Πάντα είχα την τάση να φροντίζω. Ο άνθρωπος μπορεί να προστατευθεί μόνος του, το ζώο είναι εκτεθειμένο σε πολύ περισσότερους κινδύνους». Όσο για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου: «Είναι σοκαριστικό. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανατραπεί όλο το κακό και παλιό κατεστημένο».3

Μιχάλης Λεβεντογιάννης συνέντευξη: Δείτε την εξομολόγηση του ηθοποιού στο βίντεο

Δείτε ακόμη:

Η Σμαράγδα Καρύδη εξηγεί γιατί δεν έγινε μητέρα
Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή»
Η Έλενα Τσαγκρινού εξομολογείται: «‘Eλαβα απειλητικά μηνύματα για το Εl Diablo»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις