Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 αποχώρηση Μαρίνας: Μια πέτρα και λίγη άμμος ήταν η αιτία
LIFESTYLE

MasterChef 5 αποχώρηση Μαρίνας: Μια πέτρα και λίγη άμμος ήταν η αιτία

MasterChef 5 αποχώρηση Μαρίνας: Μεγάλη ανατροπή είχαμε στην αποχώρηση του "MasterChef 5" το βράδυ του Σαββάτου.

Μεγάλη ανατροπή είχαμε στην αποχώρηση του “MasterChef 5” το βράδυ του Σαββάτου (27/03), αφού από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής του Star έφυγε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες που ήταν και φαβορί.

Ο λόγος για την Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία απασχόλησε πολύ τα social media στο φετινό “MasterChef”, λόγω της συμπεριφοράς της στο παιχνίδι και επειδή δεν δίσταζε να ρίξει φαρμακερές ατάκες για τους συμπαίκτες της. Σημειώνεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Παύλος Χάππιλος, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και Μαρίνα Ντεμολλάι, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένη την chef Κωνσταντίνα Φάκλαρη.

Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας δοκίμασαν τα πιάτα που έφτιαξαν οι επίδοξοι μάγειρες και έκριναν πως η πιο αδύναμη προσπάθεια άνηκε στη Μαρίνα, που έκανε ένα σοβαρό λάθος. Συγκεκριμένα, στο πιάτο της Μαρίνας, η οποία ήταν μια από τις πιο δυνατές και δημοφιλείς παίκτριες του “MasterChef 5”, βρέθηκε λίγη άμμος, κάτι που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και που της στοίχισε τελικά τη θέση της.

MasterChef 5 spoiler: Επιστρέφει η Μαρίνα Ντεμολλάι και άλλοι 2 παίκτες

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Δευτέρας (29/03) παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το «MasterChef 5» θα επιστρέψουν στο παιχνίδι και θα διαγωνιστούν εκ νέου για την παραμονή τους στο ριάλιτι. «Τρεις παίκτες που έχουν αποχωρήσει επιστρέφουν στο MasterChef μέσα από διάφορες δοκιμασίες. Η πρώτη δοκιμασία είναι ότι θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για το ποιος είναι ο καλύτερος και αυτός θα κερδίσει την ποδιά και θα μπει στο παιχνίδι. Σε μία ακόμη δοκιμασία ένας παίκτης που έχει αποχωρήσει θα επιλέξει έναν παίκτη που είναι μέσα στο παιχνίδι για να τον συναγωνιστεί τετ-α-τετ και ο καλύτερος θα μείνει στο παιχνίδι» αναφέρθηκε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις