Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Take away Θεσσαλονίκη: Κορονοπάρτι σε ολόκληρη τη… Μητροπόλεως
ΕΛΛΑΔΑ

Take away Θεσσαλονίκη: Κορονοπάρτι σε ολόκληρη τη… Μητροπόλεως

Take away Θεσσαλονίκη: Με τα ποτά στο χέρι, συγκεντρώθηκαν έξω από τα καφέ στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως με Καρόλου Ντηλ.

Σκηνικό συνωστισμού και χθες στα καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης, καθώς οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας δεν δείχνουν να αντέχουν άλλο το lockdown. Αυτή τη φορά ο συνωστισμός μεταφέρθηκε στην οδό Μητροπόλεως, όπου εκατοντάδες άτομα νεαρής ηλικίας είχαν στήσει ένα αυτοσχέδιο και υπαίθριο κορονοπάρτι.

Με τα ποτά στο χέρι, είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα καφέ στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως με Καρόλου Ντηλ, ενώ την ίδια ώρα τα παραλιακά καφέ είχαν κατεβάσει ρολά μετά το χτεσινό κυνηγητό της ΕΛΑΣ.

Αστυνομικοί προσπαθούσαν να διαλύσουν το πλήθος, κάνοντας συστάσεις με τα γνωστά ηχητικά μηνύματα.

Νωρίτερα, γινόταν “πατείς με πατώ σε” στο πλακόστρωτο της Ν. Παραλίας, όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες του grtimes.

Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ για να γίνουν και σήμερα… καπνός οι θαμώνες των μπαρ. Άλλωστε πλησίαζε η ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Μπορεί στην Θεσσαλονίκη να εντοπίστηκαν σήμερα 230 νέα κρούσματα κορονοϊού (σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ), αλλά παρόλα αυτά χιλιάδες Θεσσαλονικείς ξεχύθηκαν να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο καιρό στη Νέα Παραλία, δίνοντας εικόνες ακραίου συνωστισμού στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Αυτές οι εικόνες συνωστισμού προκαλούν ανησυχία στους ειδικούς, εν όψει της κορύφωσης του τρίτου κύματος της πανδημίας και στην συμπρωτεύουσα.

Δείτε ακόμη
“Κορονοπάρτι”, ουρές για ένα ποτό και… κρυφτούλι στη Θεσσαλονίκη
Βίντεο ντοκουμέντο από το κέντρο στη Λιοσίων – Μια ξανθιά στην πίστα, όλοι στο τσακίρ κέφι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις