Ευρυδίκη Βαλαβάνη – After Dark: Ποιον άνδρα θεωρεί σέξι

LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – After Dark: Ποιον άνδρα θεωρεί σέξι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - After Dark: Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

28.03.2021 | 10:38

 

Για την πιο ωραία έκπληξη που έχει δεχθεί από τον Κωνσταντίνο Βασάλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε: «Την πιο ωραία κίνηση που έκανε ο Κωνσταντίνος ήταν όταν είχαμε τσακωθεί πολύ τον πρώτο χρόνο. Είχα πάει σε ένα φιλανθρωπικό ταξίδι στην Κύπρο και γυρνώντας μετά τη δουλειά μου στο ξενοδοχείο βρήκα στο δωμάτιό μου μια τεράστια ανθοδέσμη. Δεν ξέρω που με βρήκε. Κάνει τέτοια. Είναι απρόβλεπτος. Γενικότερα δεν κάνουμε δώρο ο ένας τον άλλον. Κάνουμε δώρο ταξίδια».

Τι απαντά για το Survivor All Star

Τέλος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε και για το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στο All Star Survivor, το οποίο έχει ακουστεί κατά καιρούς: «Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ. Εκείνος είχε φτάσει τρίτος εγώ τερμάτισε έκτη. Δικαιούμαι να πάω. Εγώ θέλω να πάω. Θα τον άφηνα να πάει μόνος του, αν εγώ είχα κάποιο λόγο να κάτσω εδώ… Ο νοών νοείτω», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπονοώντας μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Δείτε ακόμη:

Η Έλενα Τσαγκρινού εξομολογείται: «‘Eλαβα απειλητικά μηνύματα για το Εl Diablo»
Πασίγνωστος ηθοποιός είχε δεχτεί πρόταση να είναι συμπαρουσιαστής της Ιωάννας Μαλέσκου
Απίστευτα πλάνα από το πάρτι της Ένωσης στο Survivor – Χαμός και στο Twitter
Exit mobile version