Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοπάρτι Θεσσαλονίκη: Ουρές για ποτό και… κυνηγητό
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι Θεσσαλονίκη: Ουρές για ποτό και… κυνηγητό

Κορονοπάρτι Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού εκτυλίχθηκαν και αυτό το Σαββατόβραδο έξω από τα παραλιακά καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού εκτυλίχθηκαν και αυτό το Σαββατόβραδο έξω από τα παραλιακά καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης. Σχεδόν σε όλα σχηματίζονταν πριν από λίγο ουρές πολιτών οι οποίοι περίμεναν για ένα ποτό. Αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες και περιπολικά προσπαθούσαν να διαλύσουν το πλήθος κάνοντας συστάσεις με τα γνωστά ηχητικά μηνύματα.

“Παρακαλώ αποχωρήστε για να μην βεβαιωθούν πρόστιμα”, έλεγαν στους θαμώνες οι οποίοι διαλύονταν στα… στενά όπου έσπευδαν να κρυφτούν για να αποφύγουν τα πρόστιμα. Και όταν απομακρύνονταν οι αστυνομικοί, οι νέοι, άνδρες και γυναίκες, επέστρεφαν στο ίδιο σημείο. Ωστόσο κάποιοι δεν ήταν… τυχεροί και παρά το… κρυφτούλι στις κάθετες οδούς της Λ. Νίκης, θα κληθούν να πληρώσουν 300αρια.

Επιπλέον από τις αρχές βεβαιώθηκε παράβαση ύψους 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπαρ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας συνωστισμού πελατών στον εξωτερικό χώρο. Πέρα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος από 300 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε και σε άλλα 8 άτομα.

“Κορονο-πάρτι” σε διαμέρισμα

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικοί στην περιοχή της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη διότι είχε οργανώσει στο διαμέρισμα του κοινωνική εκδήλωση αγνοώντας τα μέτρα της πανδημίας. Σε βάρος του 28χρονου επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ως διοργανωτή του “πάρτι”, ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν άλλα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις