Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και αδιαφορία: Ποια δεν την αντέχουν
PLUS

Ζώδια και αδιαφορία: Ποια δεν την αντέχουν

Ζώδια και αδιαφορία: Δεν ξεφεύγουν απ’ τον κανόνα κι οι εκπρόσωποι του Ζωδιακού.

Η αδιαφορία ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις κάνει το θαύμα της, σε κάποιες άλλες όμως αποτελεί τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Το μόνο σίγουρο πως όλοι κάποτε αδιαφορήσαμε (εσκεμμένα και μη) για κάποιον που ίσως να μας ενδιέφερε και με το παραπάνω, το ίδιο όμως δεχτήκαμε αινιγματικές σιωπές και παιδευτήκαμε από βασανιστικές αναμονές. Δεν ξεφεύγουν απ’ τον κανόνα κι οι εκπρόσωποι του Ζωδιακού.

Κριός

Ο Κριός αγαπάει την αμεσότητα και την ειλικρίνεια, είναι γνωστό πως πάντα χτυπάει με το κεφάλι, αυτό σημαίνει πως από την μια ενεργεί σκεπτόμενα και από την άλλη στοχεύει στο μπακ και κάτω. Συνεπώς σύμφωνα με τον χαρακτήρα του έναν Κριό αν του δείξει αδιάφορη στάση πιθανότατα τον έχασες και σίγουρα από την μια στιγμή στην άλλη τον ξενέρωσες. Θέλει ευθύτητα, ειλικρίνεια, δέχεται μόνο αυτό που του δείχνεις, και δείχνει μόνο αυτό που νιώθει. Τα θεατρινίστικα και τα πλάγια δεν τα θέλει, επομένως αν δει αδιαφορία τότε θα ζητήσει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, κι αν δεν βγάλει την άκρη που επιθυμεί τότε θα θεωρήσει πως δεν αξίζει να συνεχίσει. Ψεύτικη αδιαφορία θα προσφέρεις, αληθινή θα εισπράξεις γι αυτό το νου σου!

Καρκίνος

Θα πιαστεί στα δίχτυα σου αν δείξεις αδιαφορία σε έναν Καρκίνο. Θα του τραβήξεις την προσοχή, θα αρχίσει να παρακολουθεί και εξονυχιστικά να παρατηρεί την κάθε σου κίνηση. Τα ερωτήματα θα είναι ατέλειωτα, με θέλει; δεν με θέλει; τι έγινε ξαφνικά; λες να είπα κάτι και να στράβωσε; μπας και είναι αλλού; μήπως γύρισε στα παλιά; τελειωμό δε θα έχει η ανασφάλεια. Η συμβουλή είναι να μην παρατραβηχτεί η κατάσταση γιατί ένας Καρκίνος συχνά πέφτει στην λούμπα της ηττοπάθειας, πείθετε πως δεν έχει ελπίδα νίκης και εγκαταλείπει. Η αδιαφορία λοιπόν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί όπως το αλατοπίπερο, χρειάζεται τη σωστή δόση γιατί αν πέσει παραπάνω το φαγητό θα γίνει λύσσα και δεν θα τρώγεται.

Σκορπιός

Τροφή για παιχνίδι θα δώσεις σε έναν Σκορπιό όταν αδιαφορήσεις. Ωραία θα περάσει, θα βρει ενδιαφέρον, θα γεμίσει τη σκέψη του, θα ακονίσει τα στρατηγικά του προσόντα, όμως προσοχή γιατί έχει κεντρί. Το θέμα είναι να αναστατωθεί, να ψάξει και να κυνηγήσει, άλλα χωρίς να χρησιμοποιήσει το κεντρί του. Ένας Σκόρπιος τα βλέπει όλα αργά ή γρήγορα ανταγωνιστικά, άρα όταν πάρεις την απόφαση να παίξεις ουσιαστικά ξεκινάς μια μάχη που νικητής δεν θα είναι ο πιο τυχερός, αλλά ο πιο δυνατός. Εξυπνάδα και προνοητικότητα απαιτεί το παιχνίδι με έναν Σκορπιό, θα πρέπει να αντιληφτείς εγκαίρως ποιο είναι το σωστό σημείο για να σταματήσεις. Το μία κρύο μία ζέστη θα τονώσει το ενδιαφέρον του, αλλά πάντα όλα με ρέγουλα.

Υδροχόος

Το θέμα ‘παίζω με έναν Υδροχόο’ θέλει λίγη προσοχή γιατί ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια του αέρα και ο αέρας κει που φυσά ανέμελα κει βγάζει μπουρίνι. Άλλες φορές είναι ένα γλυκό αεράκι με τη θαλασσινή του αύρα, άλλες φορές ξεριζώνει δέντρα. Η αλήθεια λοιπόν είναι πως με έναν Υδροχόο είναι πολύ πιθανόν άλλα να περιμένεις και άλλα τελικά να σου έρθουν. Αν έχει καλή διάθεση και αισθάνεται απελευθερωμένα την αδιαφορία μπορεί να την δει και σαν γαρνιτούρα του φλερτ, αν όμως τα νεύρα του δεν πάνε καλά, τότε μη σε βρίσει κιόλας; Δίκοπο μαχαίρι είναι η αδιαφορία στον Υδροχόο, θα πρέπει να γίνει επεξεργασία του εδάφους, να υπάρξει βεβαίωση ότι το κλίμα είναι πρόσφορο και οι καιρικές συνθήκες ομαλές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις