Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Take away Θεσσαλονίκη: Απίστευτος συνωστισμός έξω από κατάστημα
ΕΛΛΑΔΑ

Take away Θεσσαλονίκη: Απίστευτος συνωστισμός έξω από κατάστημα

Take away Θεσσαλονίκη: Οι εικόνες στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης δε θυμίζουν σε τίποτα καραντίνα. Όλοι με ένα ποτό στο χέρι, έξω στο πεζοδρόμιο, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας.

Οι εικόνες στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης και στην Πάτρα δε θυμίζουν σε τίποτα καραντίνα. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, εκατοντάδες πολίτες, αψηφώντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού σχηματίζουν ουρές για take away ποτά. Απίστευτος συνωστισμός, έξω από το κατάστημα ολοι με ένα ποτό στο χέρι, έξω στο πεζοδρόμιο, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας, κάποιοι χωρίς καν να φορούν μάσκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. Mε σύμμαχο την καλοκαιρία, οι Θεσσαλονικείς από νωρίς το μεσημέρι “ξεχύθηκαν” στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, ανήμερα της 25ης Μαρτίου για να απολαύσουν την ανοιξιάτικη βόλτα τους.

Υπαίθρια… κορονο-πάρτι γίνονται σχεδόν κάθε βράδυ στην πόλη της Πάτρας, η οποία έχει και αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού. Το τελευταίο κορονο-πάρτι όμως, ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής εμπόρων και εστιατόρων της πόλης, που εμφανίζονται αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά.

Συγκεκριμένα, οι καταστηματάρχες της εστίασης και των μαγαζιών της Πάτρας, που έχουν μείνει κλειστοί λόγω της πανδημίας, με αφορμή τις εικόνες της υπερσυγκέντρωσης ατόμων σε διάφορα σημεία της πόλης, ξεσηκώθηκαν και αντιδρούν έντονα. Μάλιστα, ήδη έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση για υποβολή μηνύσεων, ακόμη και κατά της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. η οποία δεν παρεμβαίνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις