Γιάννα Αγγελοπούλου νέα: Οι οικογενειακές φωτογραφίες από την 25η Μαρτίου

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννα Αγγελοπούλου νέα: Οι οικογενειακές φωτογραφίες από την 25η Μαρτίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γιάννα Αγγελοπούλου νέα: Η Γιάννα Αγγελοπούλου δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της, ντυμένα με παραδοσιακές στολές, αλλά και τα εγγόνια της, που συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση

27.03.2021 | 18:33

Με ανάρτησή της στο Twitter, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, μοιράστηκε οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδιά και τα εγγόνια της από παλαιότερη επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία συμμετείχε στους διήμερους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ανήρτησε το απόγευμα της Παρασκευής τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες μέλη της οικογένειάς της, ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές, γιορτάζουν την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η παράδοση συνεχίστηκε και φέτος με την επόμενη γενιά

«Ανέκαθεν, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, συνηθίζαμε να βγάζουμε εορταστικές φωτογραφίες με τα παιδιά μου, για να θυμόμαστε την Εθνική μας Επέτειο. Η παράδοση συνεχίστηκε και φέτος με την επόμενη γενιά», έγραψε χαρακτηριστικά η Γιάννα Αγγελοπούλου στην ανάρτησή της.

Στην πρώτη φωτογραφία από τα παλιά, η ίδια ποζάρει χαμογελαστή με έναν από τους γιους της, ο οποίος είναι ντυμένος τσολιαδάκι. Η Γιάννα Αγγελοπούλου αναρτά άλλη μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία των παιδιών της ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ενώ οι υπόλοιπες φωτογραφίες απεικονίζουν τα εγγόνια της.

https://twitter.com/GAngelopoulou/status/1375543906176266244?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1375543906176266244%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1108600%2Fi-gianna-aggelopoulou-dimosieuei-oikogeneiakes-fotografies-apo-tin-25i-martiou%2F

Εγγονές της Γιάννας Αγγελοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει δύο εγγόνια από την κόρη της Καρολίνα και μία ακόμη εγγονή, κόρη του γιου της Παναγιώτη Αγγελόπουλου, η οποία γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια.

Στο μπαλκόνι του «Μεγάλη Βρετανία»: Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, οι γιοι του και η νύφη του παρακολούθησαν την παρέλαση

Η οικογένεια της προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη μεγαλοπρεπή παρέλαση από το μπαλκόνι του κεντρικού ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία». Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και οι γιοι του Παναγιώτης και Δημήτρης βρέθηκαν στο μπαλκόνι και είδαν από απόσταση, μικρή ωστόσο, την παρέλαση. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος μάλιστα χρησιμοποίησε και κιάλια.

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος άλλωστε βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του και προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και στην εκδήλωση στη νέα Εθνική Πινακοθήκη και στο επίσημο δείπνο που παραχώρησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Επίσης, παραβρέθηκε στη δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών.

Exit mobile version