Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ορλάντο Μπλουμ – Κέιτι Πέρι: «Δεν κάνουμε αρκετό σεξ»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ορλάντο Μπλουμ – Κέιτι Πέρι: «Δεν κάνουμε αρκετό σεξ»

Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι: Λιγότερο σεξ από όσο θα ήθελε, κάνουν ο Ορλάντο Μπλουμ και η αρραβωνιαστικιά του Κέιτι Πέρι.

Λιγότερο σεξ από όσο θα ήθελε, κάνουν ο Ορλάντο Μπλουμ και η αρραβωνιαστικιά του Κέιτι Πέρι, μετά την γέννηση της κόρης τους τον Αύγουστο, όπως αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός. Σε συνέντευξή του στην Guardian που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, ο 44χρονος ηθοποιός απάντησε σε μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με θέματα που κυμαίνονται από την παιδική του ηλικία έως την προσωπική του ζωή.

Μέσα σε αυτά αποκάλυψε πως είχε σπάσει την μέση του σε ηλικία 20 ετών πέφτοντας από τον 4ο όροφο ενός κτιρίου, με τους γιατρούς να δίνουν ελάχιστες πιθανότητες να περπατήσει ξανά – κάτι που ευτυχώς δεν συνέβη-, ενώ λόγω του τραυματισμού έχει ένα θέμα με τον προστάτη του, γι’ αυτό και ουρεί συχνά, μερικές φορές ακόμη και στη φύση.

Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι

Η αποκάλυψη για το σεξ: «Δεν κάνουμε αρκετά»

Ερωτηθείς για το πόσο συχνά κάνει σεξ με την αρραβωνιαστικιά του, Κέιτι Πέρι, ο Ορλάντο Μπλουμ απάντησε: «Όχι αρκετά, όμως μόλις αποκτήσαμε μωρό». Απαντώντας στο ερώτημα ποιον θεωρεί την «μεγαλύτερη αγάπη» της ζωής του, ο διάσημος ηθοποιός είπε πως είναι ο 10χρονος γιος του, Φλιν Μπλουμ, τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Κερ, καθώς και την μόλις 7 μηνών κόρη του Ντέιζι αλλά και την Κέιτι Πέρι. Στην λίστα συμπεριέλαβε και τον σκύλο του, Μάιτι, ο οποίος πέθανε πιθανότατα από επίθεση από κογιότ, μετά την εξαφάνισή του τον Ιούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι, που αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019, έχουν μιλήσει πρόσφατα για την κόρη τους Ντέιζι. «Είναι εκπληκτικό να είσαι ξανά πατέρας» δήλωσε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στους The Sunday Times, προσθέτοντας: «Υπάρχει λιγότερη ανησυχία αυτή τη φορά και περισσότερη παρουσία». Από την πλευρά της, η Κέιτι Πέρι δήλωσε στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» τον Φεβρουάριο πως η εμπειρία του Ορλάντο Μπλουμ με την ανατροφή του γιου του Φλιν, ήταν πλεονέκτημα, προσθέτοντας πως το να αποκτήσει ένα παιδί, ήταν «η καλύτερη απόφαση» που έχει πάρει ποτέ.

Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις