Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μισέλ Ομπάμα σειρά: Τι δηλώνει για την ηθοποιό που θα την υποδυθεί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μισέλ Ομπάμα σειρά: Τι δηλώνει για την ηθοποιό που θα την υποδυθεί

Μισέλ Ομπάμα σειρά: Η αντίδραση της πρώην πρώτης κυρίας για την ηθοποιό που θα την υποδυθεί σε τηλεοπτική σειρά.

Μερικές φορές είναι δύσκολο για έναν ηθοποιό να υποδυθεί μία προσωπικότητα που βρίσκεται εν ζωή, καθώς οι αντιδράσεις, που θα δεχτεί είναι πολύ περισσότερες από τις αναμενόμενες. Η Μισέλ Ομπάμα δηλώνει ενθουσιασμένη που προτάθηκε η Βαϊόλα Ντέιβις για να υποδυθεί εκείνη στην επερχόμενη σειρά του Showtime “First Ladies”. Μάλιστα, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ σε μία πρόσφατη συνέντευξη της στο Entertainment Tonight την χαρακτηρίζει ως την “σπουδαιότερη”, επισημαίνοντας ότι δικαιούται την αναγνώριση και προσθέτει πως: «Οτιδήποτε κάνει η Βαϊόλα, το κάνει με πάθος και σθένος. Ξέρω ότι δεν θα κάνει κάτι λιγότερο για αυτόν τον ρόλο». Η  Βαϊόλα Ντέιβις έχει γράψει τη δική της ιστορία ως η πρώτη μαύρη γυναίκα, που προτάθηκε για δύο βραβεία Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Αν και αρχικά είχε δηλώσει πως είναι “λίγο φοβισμένη” για τον συγκεκριμένο ρόλο, τώρα ανακουφίστηκε ακούγοντας τα σχόλια της Μισέλ Ομπάμα.

«Είναι έξυπνη. Έχει αυτοπεποίθηση. Έχει ευχέρεια λόγου. Πιστεύει στη γυναικεία αλληλεγγύη», είπε από την πλευρά της η Βαϊόλα Ντέιβις για τη Μισέλ Ομπάμα. «Θέλω να την τιμήσω. Θέλω να την τιμήσω με τον ρόλο, γιατί αυτό είναι υποκριτική. Αυτό κάνουμε ως ηθοποιοί, θέλουμε να τιμήσουμε τον άνθρωπο. Δεν θέλουμε να δώσουμε μια εικόνα που δεν είναι εύκολο για τους ανθρώπους να την πιστέψουν» σημείωσε. H παραγωγή της σειράς βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και λαμβάνει χώρα στο Κόβινγκτον της Τζόρτζια. Το καστ έχει ολοκληρωθεί με τη Λέξι Άντεργουντ (πρωταγωνίστρια της σειράς “Little Fires Everywhere’) να υποδύεται το ρόλο της Μάλια Ομπάμα και τον Ο. Τ. Φαγκμπένλι, τον πατέρα της, Μπαράκ Ομπάμα. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Σούζαν Μπίερ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

To νέο παιδικό show του Netflix με την Μισέλ Ομπάμα:

Ακούγοντας ότι η Μισέλ Ομπάμα ετοιμάζει ένα νέο show μαγειρικής στο Netflix, θα περίμενες να δεις κάτι πολύ σοβαρό, επηρεασμένο από τα reality μαγειρικής τα οποία έχεις συνηθίσει. Ωστόσο, η Michelle Obama έφερε έναν αέρα αλλαγής δημιουργώντας τελικά ένα show μαγειρικής που απευθύνεται σε παιδιά. Όπως όλα δείχνουν, όμως, μέχρι στιγμής, είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν κι εμείς μετά από έναν χρόνο καραντίνας. Μέσα από 10 επεισόδια η Waffles και ο Μοchi ταξιδεύουν τον κόσμο με τη Μισέλ Ομπάμα για να καταφέρουν μια μέρα να γίνουν μεγάλοι σεφ.

Η Waffles δεν είναι άλλη από την αξιολάτρευτη μαριονέτα με τη φωνή της Michelle Zamora. Από την άλλη, ο Russ Walko είναι ο άνθρωπος πίσω από τον Mochi. Μαζί ξεκινούν ένα υπερατλαντικό ταξίδι για να γνωρίσουν όλες τις κουζίνες του κόσμου. Στο ταξίδι τους φυσικά συναντούν και πολλούς γνωστούς σεφ, ηθοποιούς, performers και celebrities. Για εκείνους, όπως φαίνεται, το φαγητό είναι μία ευκαιρία να κάνουν ακόμη περισσότερους φίλους. Το καλό είναι ότι το συγκεκριμένο show έχει λάβει σήμανση καταλληλότητας από το Netfix ‘FOR ALL’. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι ήξεραν ήδη από πριν πόσο ανακουφιστικό και θεραπευτικό θα βρούμε το συγκεκριμένο show κι εμείς, οι ενήλικες. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία αν δεν έβρισκες τόσο καιρό την όρεξη και το κίνητρο να μπεις με τα παιδιά σου στην κουζίνα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Για τη Μισέλ Ομπάμα πρόκειται για ένα “ξεκαρδιστικό show”

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πόσο διαφορετική θα ήταν η παιδική ηλικία για τις κόρες της αν μπορούσαν να δουν εκπομπές σαν κι αυτή. Είναι από τα προγράμματα που μπορεί να δει όλη η οικογένεια μαζί. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι θα το απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, μαθαίνοντας παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες. Άλλωστε, συμπληρώνει, όλοι αγαπούν το καλό φαγητό και μία καλή ιστορία.

Δείτε ακόμη:

Η Πάλτροου αποκαλύπτει το μάθημα που πήρε μετά το διαζύγιο της με τον Μάρτιν
Πώς ήταν η Ιρίνα Σάικ όταν δεν την ήξερε κανείς
Οι σκηνές από το ντοκιμαντέρ της Demi Lovato που δεν θα προβληθούν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις