Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γκουίνεθ Πάλτροου διαζύγιο: Το μάθημα που πήρε μετά τον χωρισμό της με τον Μάρτιν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκουίνεθ Πάλτροου διαζύγιο: Το μάθημα που πήρε μετά τον χωρισμό της με τον Μάρτιν

Γκουίνεθ Πάλτροου διαζύγιο: Η Γκουίνεθ Πάλτροου μας λέει το μάθημα που πήρε μετά τον χωρισμό της με τον Κρις Μάρτιν.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να παίρνει διαζύγιο. Ωστόσο, όταν ακούσαμε την είδηση του χωρισμού από μερικά επώνυμα ζευγάρια μας στεναχώρησε αρκετά. Αναλυτικότερα, μιλάμε για την περίπτωση της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Κρις Μάρτιν και της Άννα Φάρις με τον Κρις Πρατ, που τράβηξαν χωριστούς δρόμους μία για πάντα. Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ όλες τις λεπτομέρειες πίσω από τις ιστορίες του αλλά συχνά, όπως σε αυτή την περίπτωση, μοιράζονται μαζί μας κάποιες πληροφορίες. Η Άννα Φάρις και η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν έκρυψαν τα λόγια τους όσον αφορά το διαζύγιο στο Poadcast Anna Faris Is Unqualified όπου η Γκουίνεθ βρέθηκε ως καλεσμένη. Πιο συγκεκριμένα είπε: “Έμαθα τόσα πολλά από αυτό που ήταν το τελευταίο που ήθελα στον κόσμο να μου συμβεί.

Ποτέ δεν ήθελα να πάρω διαζύγιο”, ανέφερε η  Πάλτροου στην Άννα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου εξηγώντας πως πάντα ονειρευόταν να παραμείνει παντρεμένη με τον πατέρα των παιδιών της. Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Κρις Μάρτιν γνωρίστηκαν το 2002 σε μια περιοδεία των Coldplay στο Λος Άντζελες και μετά από ένα χρόνο σχέσης παντρεύτηκαν, το 2003. Απέκτησαν το 2004 την κόρη τους Apple και τον γιο τους Moses το 2006. Η σχέση τους όμως έληξε το 2014. Όλο αυτό όμως, όπως εξήγησε η ίδια, της έδωσε πολλά μαθήματα και την προετοίμαασε για τον δεύτερο γάμο της με τον παραγωγό Brad Falchuk. “Έμαθα περισσότερα για τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία του διαζυγίου από αυτά που θα μπορούσα να φανταστώ γιατί επικεντρώθηκα στην υπευθυνότητα και τότε ήμουν ικανή να βρω τον πιο απίθανο άντρα στον κόσμο και να χτίσω κάτι που ποτέ πριν δεν είχα με τον σύζυγό μου”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Ο λόγος που δουλεύει η σχέση τους:

Ακόμη, αναφέρει ότι ο λόγος που δουλεύει η σχέση τους είναι η επικοινωνία. “Απαιτεί από μένα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου με έναν τρόπο που είναι σκληρός για μένα αλλά που με βοηθά να εξελιχθώ”. Για το δικό της διαζύγιο μίλησε όμως και η Άννα Φάρις με λεπτομέρειες για το πώς διαλύθηκε ο γάμος της λέγοντας πως ο “ανταγωνισμός” ήταν ένας παράγοντας. “Οι άλλοι δύο γάμοι μου ήταν με ηθοποιούς και δεν πιστεύω ότι δεν κάναμε καλή δουλειά στο να περιορίσω τον ανταγωνισμό. Ή τουλάχιστον εγώ δεν έκανα, ούσα περήφανος άνθρωπος που δεν θέλει να αποκαλύψει το πόσο ευάλωτος είναι”. Η Άννα ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μπεν Ίντρα  από το 2004 έως το 2008 πριν γνωρίσει τον Κρις Πρατ με τον οποίο παρέμεινε παντρεμένη από το 2009 έως το 2018. Τώρα, είναι αρραβωνιασμένη με τον κινηματογραφιστή Μίχαελ Μπάρετ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Δείτε ακόμη:

Πώς ήταν η Ιρίνα Σάικ όταν δεν την ήξερε κανείς

Πώς η ταινία 300 κατέστρεψε το σώμα του Τζέραρντ Μπάτλερ

Ο μεγαλύτερος πίνακας του κόσμου πουλήθηκε – Το “διαστημικό” ποσό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις