Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor πάρτι Ένωσης 2021: Το ποσό – μαμούθ που θα πάρει ο Jason Derulo
LIFESTYLE

Survivor πάρτι Ένωσης 2021: Το ποσό – μαμούθ που θα πάρει ο Jason Derulo

Survivor πάρτι Ένωσης 2021: Αυτό είναι το ποσό που θα λάβει ο Jason Derulo για να τραγουδήσει στην ένωση των ομάδων στο Survivor

Έρχεται νωρίτερα το πάρτι της ένωσης! Οι δύο ομάδες – Κόκκινη και Μπλε – θα ενωθούν…. Η ένωσή τους θα γίνει αυτή την Κυριακή, 28 Μαρτίου! Σύμφωνα με την εκπομπή Love it  ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου θα επιμεληθεί το μενού για τους παίκτες. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία πριν από το πάρτι να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους και να αλλάξουν ρούχα λίγο πριν το πάρτι… Όπως έχουμε δει και στα προηγούμενα survivor, θα γίνει διαγωνισμός τραγουδιού με vocal coach τη Στεφανία Ρίζου με τον νικητή να παίρνει μεγάλο δώρο.

Από αυτό όμως εξαιρούνται οι τρεις τραγουδιστές του ριάλιτι, η Ελευθερία, ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας. Και ο Jason Derullo θα διασκεδάσει τους παίκτες του Survivor, όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του τουρκικού και του ρουμανικού. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως – έως τώρα – είναι το ύψος της αμοιβής που δόθηκε από τον Τούρκο παραγωγό στον ποπ σταρ για να πει το «ναι» και να δώσει το «παρών» στα πάρτι των παικτών των 3 Survivor, του ελληνικού, του τουρκικού και του ρουμανικού.

Ποσό ζάλη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Το Πρωινό», το ποσό που φημολογείται ότι θα λάβει ο καλλιτέχνης ο Αμερικανός καλλιτέχνης είναι 350.000€, διόλου ευκαταφρόνητο μεν αλλά αναλογικό με το μέγεθος του ονόματός του δε, όπως σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις