Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Φίλη Μαριαλένας: «Η παραγωγή είπε στους γονείς της ότι είναι δικό τους προϊόν»
LIFESTYLE

Survivor – Φίλη Μαριαλένας: «Η παραγωγή είπε στους γονείς της ότι είναι δικό τους προϊόν»

Survivor - Φίλη Μαριαλένας: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Μαρίζας Σουμπασάκη, προπονήτρια και φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Ατζούν Ιλίτζαλι από το Survivor, σχετικά με την πρώην σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη Κατσούλη, τονίζοντας ότι «οι γονείς της κοπέλας είναι αρκετά στεναχωρημένοι με όλη αυτή την κατάσταση». «Θεωρώ ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Ατζούν, δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα έχει τραβήξει τον δρόμο της. Το τεστ εγκυμοσύνης το έκανε επειδή την ανάγκασαν να το κάνει. Ξέρουμε ότι ο τούρκος παραγωγός είναι ένας πανέξυπνος επιχειρηματίας. Ήθελε να υπάρξει μια ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι, μια ερωτική ιστορία για να ανεβάσει την τηλεθέαση.

Οι γονείς της Μαριαλένας είναι πολύ στεναχωρημένοι με την κατάσταση. Η παραγωγή τους είπε ότι πλέον είναι προϊόν το κορίτσι τους. Δεν θέλω να συμβεί κάτι στους γονείς της, ο πατέρας της έχει πρόβλημα στην καρδιά. Ο Γιώργος δεν ήταν προετοιμασμένος ότι θα έμπαινε ο πρώην σύντροφός της στο παιχνίδι» δήλωσε η Μαρίζα Σουμπασάκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη θέλει να επικοινωνήσει μαζί του για την… Μαριαλένα, καθώς θεωρούν ότι ο γιος τους «έχει στοχοποιηθεί».

Η Μαριαλένα έκανε μόνιμο μακιγιάζ πριν μπει στο ριάλιτι

Στο Πρωινό προβλήθηκε βίντεο στο οποίο η Μαριαλένα κάνει μόνιμο μακιγιάζ και είναι λίγες μέρες πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο! Το εν λόγω βίντεο ανέβασε η Soulaglamorous και το Πρωινό έδειξε το βίντεο, όπου η παίκτρια έχει αφεθεί στα χέρια της ειδικού προκειμένου να είναι μία κούκλα στο survivor! Μάλιστα στην εκπομπή είδαμε καρέ- καρέ την διαδικασία του μόνιμου μακιγιάζ που έκανε η όμορφη κοπέλα πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο. Ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει αντίξοοες συνθήκες αλλά τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες να ήταν όμορφη. Γιατί αυτό έχει σημασία για κάθε γυναίκα.

Δείτε ακόμη:

Εκτός Survivor η Άννα Μαρία – Χαμός στο Twitter με την τελευταία αγκαλιά
Τα συγκινητικά λόγια του Παντελή Παντελίδη για τον αδερφό του Κωνσταντίνο
Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι κι έπεσα από τον 3o όροφο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις