Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παντελίδης – Αρναούτογλου: Τα λόγια του Παντελή για τον μικρό του αδερφό Κωνσταντίνο
LIFESTYLE

Παντελίδης – Αρναούτογλου: Τα λόγια του Παντελή για τον μικρό του αδερφό Κωνσταντίνο

Παντελίδης - Αρναούτογλου: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Παντελίδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

O Κωνσταντίνος, ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show και μίλησε για το ξεκίνημά του στο τραγούδι αλλά και για τον αδικοχαμένο αδερφό του. Μεταξύ άλλων είπε: «Συμφωνώ ότι μοιάζουν οι φωνές μας με τον Παντελή, αλλά και ο τρόπος ομιλίας μου είναι πολύ κοντά στη φωνή που βγάζω όταν τραγουδάω. Με τον αδελφό μου έχουμε παίξει μαζί κιθάρα στο σπίτι, όχι κάπου δημόσια. Είναι σημαντικό το ταλέντο, όμως χρειάζεται και πολλή δουλειά» είπε χαρακτηριστικά. Αποκάλυψε, δε, ότι υπάρχουν τραγούδια του Παντελή Παντελίδη που δεν έχουν κυκλοφορήσει προσθέτοντας ότι σκέφτεται να τα ερμηνεύσει ο ίδιος. Όπως είπε «υπάρχουν τραγούδια, όχι γραμμένα στο στούντιο. Είναι από στίχους σε χαρτιά και από ηχογραφήσεις σε κινητά. Σκέφτομαι να βγάλω κάποια από τα τραγούδια του Παντελή, γιατί όχι και όλα από αυτά που υπάρχουν στο συρτάρι. Απλά, στην αρχή ήθελα να βασιστώ στα δικά μου τραγούδια».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρθηκε και σε ένα ιδιαίτερο δώρο που του είχε κάνει ο αδελφός του, Παντελής, έναν παπαγάλο. «Αυτό που θυμάμαι ότι μου είχε αγοράσει ο Παντελής και μου άρεσε πολύ, ήταν ένας παπαγάλος» είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης προσθέτοντας για τον αδερφό του ότι «ήμουν η παρέα του. Και με τον αδελφό μου, τον Τριαντάφυλλο, κάναμε παρέα. Με έπαιρναν μαζί στα live, κοιμόμουν στους καναπέδες». Η πιο συγκινητική στιγμή, πάντως, της συνέντευξης ήταν όταν ακούστηκε ένα απόσπασμα ραδιοφωνικής συνέντευξης του Παντελή Παντελίδη που μιλούσε για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη και το ταλέντο του στη μουσική.

Παντελίδης: Τα λόγια του Παντελή για τον αδερφό του Κωνσταντίνο

«Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί» είχε πει τότε ο Παντελής Παντελίδης.

Δείτε ακόμη:

Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι κι έπεσα από τον 3o όροφο»
Συγκλονισμένη η Μάρω Κοντού για τον Γιώργο Κιμούλη – Όλα όσα αποκάλυψε
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μιλά για τους ONE και την κακή σχέση με τον πατέρα του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις